Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
  • Telefon: +36 1 422 1744
  • Mobil: +36 30 251 7535
  • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
  • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.


Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2023. június 1-től augusztus 31-ig üzletünk H-CS: 10-17:00-ig tart nyitva (péntek, szombat, vasárnap zárva)!
Pénteken ügyfélszolgálatunk korlátozottan üzemel, csomagfeladás csütörtökig történik.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel

Blog

TomTomGO ExpertVárhatóan 2021. augusztusában itthon is megjelenik a TomTom új kamionos, buszos családjának a GO Expertnek első készüléke, de miben más, mint a jól bevált GO Professional széria?

Garmin frissítésSokszok kérdezik tőlünk, hogy mi a különbség TomTom GO Professional és GO Expert  kamionos, buszos navigációk között. Összehasonlítottuk őket legfontosabb jellemzőik szerint.

2013.07.10 09:31

Google Maps

Mostantól a magyar felhasználók is szerkeszthetik a Google térképét. Az oly sok országban elérhető Map Maker, immáron a magyarok számára is lehetőséget ad, hogy javítsák, pontosítsák a Google Maps-et.


Garmin HUDA Garmin nem áll meg a fejlesztésben. Legújabb eszközük egy kivetítő, idegen nevén HUD (head-up display), amely nem világújdonság, léteznek hasonló eszközök, de a Garmin szerint új készülékük részletesebb információkat közöl, mint a rivális társaik.

Garmin frissítésElőzőekben már írtunk arról, hogy a Garmin Express megjelenésével jócskán leegyszerűsödött a Garimn készülékek Európa térkép frissítése. Most szeretnénk bemutatni ezt a néhány lépéses folyamatot Windows operációs rendszer esetén.

Garmin ExpressLeegyszerűsödött a Garmin térképfrissítési metódusa a Garimin Express megjelenésével.

Webáruház készítés