Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.


Tisztelt Ügyfeleink!
Üzletünk 2022.09.29-30-án (csütörtök-péntek) ZÁRVA tart, személyes átvételre nincs lehetőság. Webáruházunk fogadja a rendeléseket, azonban azok feldolgozása 1-2 napot vehet igénybe. Megértésüket köszönjük!

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció

TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció
 • TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció
 • TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció
 • TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció
 • TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció
 • TomTom GO Expert 6 World Map kamionos, buszos navigáció

Termék ára
149 900 Ft
Plusz szolgáltatás
Nem kérek plusz szolgáltatást
Készülék frissítés - További információ

+2 540 Ft
Hitelkalkulátor
Magyar nyelvű leírás 
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
TomTom
Típus
Kamionos, buszos
Gyártói cikkszám
1YB6.002.20
EAN kód
636 926 105 903
Garancia magánszemélyeknek 
24 hónap
Garancia cégeknek 
24 hónap
Azonosító
26109
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
 • Élettartamra szóló ingyenes kamionos, teherautós és buszos világtérkép frissítés
 • Élettartamra szóló TomTom Traffic szolgáltatás okostelefonon keresztül
 • TomTom forgalmi és sebességmérő kamerával kapcsolatos figyelmeztetések
 • 1 év ingyenes sebességmérő kamera frissítés
 • 6"-os HD képernyő
 • Egyedi útvonaltervek nagy járműveknek
 • Élő korlátozás riasztások
 • TomTom világtérkép
 • 5 GHz-es gyorsabb Wi-Fi frissítésekhez
 • Számítógépes és telefonos applikációs útvonaltervezés MyDrive-on
 • Erős hangszóró
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó

 

TomTom GO Professional és GO Expert készülékek összehasonlítása ide kattintva olvasható.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

 

Nagyfelbontású 6"-os képernyő

Tisztán áttekintheti útvonalát a nagy felbontású HD képernyőn. Könnyen olvasható útvonaltervezés, kivételes képtisztasággal és fényerővel, még közvetlen napfényben is.

 

Útvonalak nagy járművek számára

Soha ne találjon olyan utat, alagutat vagy hidat, amely nem felel meg járműve beállításainak. Egyedi útvonaltervezéssel - a jármű mérete, súlya, rakománytípusa és maximális sebessége alapján. Most frissült a City Ban útválasztással, az ADR alagútkóddal és az ENSZ osztály korlátozásával.

 

Élő korlátozás riasztások

Valós időben egyértelmű értesítéseket kaphat olyan korlátozásokról, amelyek hatással lehetnek a járművére, például alacsony kibocsátású zónák, hídmagasságok, ADR-alagutak és fizetős helyek. Könnyen igazíthatja útvonalát az Önre vonatkozó korlátozások figyelembe vételével. Tekintse meg a korlátozásokat, még akkor is, ha nincs megtervezve aktív útvonal, így mindig tudja, mi vár Önre.

 

Élettartamra* szóló ingyenes térképfrissítések

Mindig a legújabb térképpel vezessen! Frissítsen évente akár 4 alkalommal ingyenesen, kényelmesen otthonában.

Fontos: A vásárlástól számított 3 hónapon belül csatlakoztatni kell a készüléket TomTom fiókhoz (készüléken belépve, vagy TomTom MyDrive Connect-en keresztül) az élettartam frissítés aktiválásához (automatikusan történik). Elmulasztása esetén a készülék nem lesz jogosult az ingyenes frissítésekre!

* Ha összehasonlítjuk az előző generációnkkal

 

Élettartamra1 szóló TomTom Traffic szolgáltatás

Legyen naprakész a TomTom Traffic2 szolgáltatása segítségével. A valós idejű forgalmi információ segítségével kerülje el a forgalmi akadályokat, torlódásokat. Csatlakoztassa a készülékhez Bluetooth-on keresztül internet képes okostelefonját1 és már indulhat is.

 

1 Élettartam: A készülék hasznos élettartama az az időszak, amíg a gyártó támogatja az eszközt frissítésekkel, szolgáltatásokkal, tartalommal vagy tartozékokkal. A készülék elérte a hasznos élettartamának végét, amikor ezek egyike sem áll rendelkezésre.

2 A szolgáltatás használatához mobilinternet előfizetés és Bluetooth kapcsolattal rendelkező okostelefon szükséges.
Figyelem! Az internet használata többletköltséggel járhat (előfizetéstől függően), ennek költségéről tájékozódjon telefon szolgáltatójánál.
Külföldön az internet használata a roaming díjak miatt magasabb lehet, utazása előtt tájékozódjon az adott országban elérhető díjakról.

 

Négyszer gyorsabb* válaszkészség

Mozgassa, nagyítsa, kicsinyítse a térképet, a Tomtom GO Expert négyszer gyorsabb* működésével most extra gyorsan és simán egy rendkívül érzékeny érintőképernyőn.

 

Háromszor gyorsabb frissítés Wi-Fi-n keresztül3

Nincs szükség számítógépre, vagy laptopra, töltse le a frissítéseket a beépített 5 GHz-es Wi-Fi-nek köszönhetően háromszor gyorsabban.

3 A gyors frissítéshez 5 GHz-es Wi-Fi elérésre van szükség.

 

Mozgó sávvezetés

Legyen nyugodt, a mozgó sávasszisztens segítségével idővel és egyértelműen értesülhet róla - elegendő idővel az autópálya kijáratok és az összetett kereszteződések előtt - hogy mindig a megfelelő sávban haladjon.

 

TomTom forgalmi információ és sebességmérő kamerával kapcsolatos figyelmeztetések

Kerülje el a dugókat, forgalmas utakat élő TomTom Traffic közlekedési információ4 segítségével. Keresse meg a leggyorsabb útvonalakat és kapjon pontos becsült érkezési időt. Vezessen biztonságosabban a közelgő forgalmi és akadályt jelző figyelmeztetésekkel, valamint sebességmérő kamerákkal5 kapcsolatos figyelmeztetésekkel.

4 A szolgáltatás használatához mobilinternet előfizetés és Bluetooth kapcsolattal rendelkező okostelefon szükséges. Figyelem! Az internet használata többletköltséggel járhat (előfizetéstől függően), ennek költségéről tájékozódjon telefon szolgáltatójánál. Külföldön az internet használata a roaming díjak miatt magasabb lehet, utazása előtt tájékozódjon az adott országban elérhető díjakról.

5 A készülékhez 1 éves előfizetés tartozik. Lejárta után sebességmérő kamera előfizetéssel meghosszabbítható.

 

Verhetetlen TomTom térképek

Vezessen teljes bizalommal pontos naprakész világtérképekkel. Győződjön meg róla, hogy mindig a jó úton jár, megbízható útvonalakkal, amelyek a járművéhez készültek.

 

Intuitív felület

A TomTom új egyszerűsített és letisztult felhasználói felülete és korszerűsített térképnézete segítségével gyorsan és egyszerűen láthatja a részleteket.

 

Hangvezérlés

Vezessen biztonságosan! Tartsa kezét a kormányon, szemeit az úton és közben hangparancsokkal vezérelheti TomTom GO Expert készülékét.

Megjegyzés: A szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.

 

Erős hangszóró

Élénk hang a kristálytiszta navigáláshoz. Erőteljes hangszóró elnyomja a nagy járművek és az autópályák zaját a biztonságosabb vezetés érdekében.

 

Több pontos útvonaltervezés, alternatív megoldásokkal

Könnyen hozzáadhat több köztes célpontot az útvonalához, így megállás és átirányítás nélkül juthat el A-ból B-be. Tervezze meg útvonalát nagy képernyőn vagy telefonon a MyDrive felületén (www-mydrive.tomtom.com vagy MyDrive applikáció) és küldje6 egyszerűen a készülékre.

6 A funkció használatához a készüléknek internet hozzáférésre van szüksége.

 

Könnyen használható tartó

Rögzítse könnyen TomTom GO Expert készülékét a Click-and-Go tartó segítségével, amely mágnesesen tartja a készüléket, így könnyen fel és levehető. Amennyiben csatlakoztatja a tartóba a töltőkábel a GO Expert készüléket a tartóba helyezve be- és kikapcsol, megkönnyítve a használatot.

 

Dedikált nagy járművek POI-k

Keressen az 50.000+ ponttal rendelkező érdekes pontok (POI) között üzemanyagtöltő állomást, parkolóhelyet és szervizközpontot stb., kifejezetten nagy járművekhez. A TomTom gondosan kiválasztotta a DKV, a Les Routiers és a ParkyourBus érdekes helyszíneit, hogy megfeleljen a professzionális sofőrök igényeinek.

 

Technikai adatok

 • Kijelző: 6" kapacitív
 • Kijelző felbontás: 1280x800 (HD)
 • Belső memória: 32GB
 • RAM memória: 2GB
 • Wi-Fi: 5GHz
 • Bluetooth: Igen (a TomTom szolgáltatások fogadásához)
 • Hangvezérlés: Igen (magyar nyelven nem elérhető)
 • TomTom Services okostelefonon keresztül: Igen
 • TomTom Services beépített SIM-en keresztül: Nem
 • 3D épületek: Igen
 • Az akkumulátor (100% -os fényerővel): Akár 116 perc
 • Méret: 163x105x19mm
 • Súly: 281g
 • Navigációs szoftver: TomTom
 • Térkép: TomTom Világtérkép
 • Felhasználói felület támogatott nyelvek: Bolgár, katalán, horvát, cseh, dán, holland, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, szlovák, szlovén, dél-afrikai angol, spanyol, spanyol (latin-amerikai) ), Svéd, török, angol angol, amerikai angol
 • Szóbeli utasítások: Afrikaans, arab, ausztrál angol, bolgár, katalán, horvát, cseh, dán, holland, holland Belgium, finn, francia, német, görög, magyar, ír angol, olasz, litván, új-zélandi angol, norvég, lengyel, portugál, portugál Brazília, szerb, szlovén, spanyol, spanyol (latin-amerikai), spanyol argentin / latin, spanyol Chile, svéd, török, angol angol, amerikai angol
 • Részletes térkép lefedettség (2021.07.14.): Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária 75%, Kanada, Chile, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Németország, Görögország, Hong Kong, Magyarország, Indonézia 90%, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Málta, Mexikó, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Thaiföld, Hollandia, Ukrajna 65%, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Uruguay 75 %
 • Kamionos, buszos adatok (2021.07.14.): Albánia, Andorra, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanada, Chile, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Vatikán, Magyarország, Indonézia, Írország , Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Málta, Mexikó, Monaco, Montenegró, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Vietnam
 • Korlátozott nagy járműtérkép lefedettség (2021.07.14.): Argentína, Kolumbia, Peru, Uruguay
 • Részletes forgalmi lefedettség (2021.07.14.): Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia , Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Vatikán, Kanada, Mexikó, Egyesült Államok, Brazília, Chile, Kolumbia, Argentína, Peru, Uruguay , Mozambik, Egyp, Keny, Lesoth, Marokkó, Nigeri, Dél-Afrika, Brunei, Hong Kong, Indonézia, Japán, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Vietnam, Bahrein, India, Izrael, Kuvait, Omán, Katar, Szaúd Arabia, Egyesült Arab Emírségek, Ausztrália, Új-Zéland
 • Sebességmérő kamera lefedettsége (2021.07.14.): Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Kanada, Chile, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Görögország, Hong Kong, Magyarország, Indonézia, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Málta, Mexikó, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Thaiföld, Hollandia, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Uruguay
 • További információ (2021.07.14.): A veszélyzónák Franciaország számára elérhetők.

 

A doboz tartalma

 • TomTom GO Expert 6 készülék
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó
 • USB-MicroUSB kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)

 

Megjegyzések

 • A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye. A Wi-Fi CERTIFIED ™ logó a Wi-Fi Alliance® tanúsító védjegye.
 • A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában lévő bejegyzett védjegyek, és a TomTom az ilyen védjegyeket licenc alapján használja. Egyéb védjegyek és márkanevek a megfelelő tulajdonosok.
 • A TomTom támogatja termékeit, valamint frissítéseket és szolgáltatásokat nyújt, amíg az ilyen termékek el nem érik az életüket. A termék élettartama véget ér, amikor az ilyen frissítéseket és / vagy szolgáltatásokat a készülék már nem tudja fogadni, vagy a TomTom már nem teszi elérhetővé. A TomTom előre tájékoztatja a fogyasztókat, ha egy termék eléri az élettartamát. 
 • A szolgáltatások és a frissítések csak azon az eszközön használhatók, amelyekkel megvásárolták őket, és nem vihetők át másik TomTom eszközre. 
 • Az okostelefonhoz csatlakoztatott eszközök a telefon internetkapcsolatának Bluetooth-on keresztüli megosztásával fogadják a TomTom szolgáltatásokat (például valós idejű forgalmi és sebességmérő kamerákat).
 • Folytassa az élő szolgáltatásokat a GPS-navigáción úgy, hogy a próbaidőszak után vált át előfizetésre. A sebességmérő kamerák szolgáltatásait csak annak az országnak a nemzeti törvényeivel és rendelkezéseivel összhangban szabad használni, ahol vezet. Ez a funkció kifejezetten tiltott egyes országokban / joghatóságokban. Mielőtt igénybe veszi / aktiválja a szolgáltatásokat, ellenőrizze, hogy ezek a szolgáltatások legálisak-e abban az országban, ahol Ön vezet. A szolgáltatás illegális használata szigorúan saját felelősségére történik. A TomTom nem vállal felelősséget ezen figyelmeztetések illegális használatáért.
Sorozat
GO Expert
ROM memória
32 GB
RAM memória
2
Bővíthetőség
MicroSD
GPS
Nagy érzékenységű
TMC vevő
TomTom Traffic (Okostelefonon keresztül)
SIM kártya
Nem
WiFi
Igen (5GHz)
Bluetooth
Igen
FM Transzmitter
Nem
Kijelző méret
6 "
Kijelző felbontás
1280 x 800
Kijelző típus
kapacitív
Navigációs szoftver
TomTom
Térkép
Világtérkép (kamionos*)
Ingyenes térképrissítés
Élettartam
Akkumulátor
Akár 2 óra
*
A megadott országokban
Gyártói cikkszám
1YB6.002.20
Kiegészítők (Néhány az alapcsomag része, ld. A doboz tartalma)

A doboz tartalma
 • TomTom GO Expert 7 készülék
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó
 • USB-MicroUSB kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
Webáruház készítés