Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Oregon 300

Garmin Oregon 300

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
104 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Kézi GPS
Gyártói cikkszám
010-00697-01
Azonosító
gps999
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
gps999
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az Oregon 300 érintőkijelzőt, gumírozott borítást, nagy érzékenységű GPS vevőt, barometrikus magasságmérőt és elektronikus iránytűt, microSD memóriahelyet, képnézegetőt és további funkciókat és domborzatárnyékolt, magassági adatokat tartalmazó alaptérképet tartalmazu. Akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is megoszthatja Oregont használó ismerőseivel az útpontjai, útvonalait, GeoCaching pontjai.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Érintse meg és induljon

Az Oregon mutatja az utat a 8,3 cm átlójú, napfénynél is ovlasható, színes érintőkijelzőjén. Egyszerű, könnyen kezelhető menüjének köszönhetően több időt tölthet a kirándulásra figyelve, mint az információk keresgélve. Vízhatlan és strapabíró. Az Oregont az elemeknek ellenállónak tervezték. Zöttyenések, por, sár, pára és víz nem ellenfél ennek a gumírozott navigációs készüléknek.

Fedezzen fel többet

Az Oregon 300 beépített domborzatárnyékolt alap vulágtérképpel érkezik. Egyszerűen érintse meg a színes érintőkijelzőt a navigáció elkezdéséhez. A domborzatárnyékolt térképekkel és kisebb nagyítási szinten magasságvonalakkal ellátott térkép még jobb rálátást biztosít a környező területre és annak domborzatára.

Megosztás vezeték nélkül

Az Oregon 300 segítségével vezeték nélkül is megoszthatja útvonalait, nyomvonalait, útjait vagy GeoCaching pontjait másik Oregon vagy Colorado felhasználókkal. Az adatok elküldése egyszerű, csupán meg kell érinteni a "Küldés" gombot.

Szórakozás a keresés

Az Oregon sorozat támogatja a Geocaching.com GPX formátumát, így közvetlenül a készülékre töltheti le a Geoládákat, nem szükséges koordinátákat irogatni vagy papíron kinyomtatva cipelni. Egyszerűen töltse be a GPX-et a készülékbe és kezdje el a ládák keresését. A képnézegetővel másokkal is megoszthatja felvételeit. Kecses és könnyű, az Oregon a tökéletes társ a kirándulásokhoz.

Tartsa meg a pozicióját

Nagy érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével és HotFix™ műhold becslésével az Oregon gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabulan tartja azt akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett is.

Lássa merre halad

Az Oregon 300 beépített elektronikus iránytűjének köszönhetően mindig pontos irány információt kaphat, még álló helyzetben is. Az elektronikus magasságmérő folyamatosan figyeli a légnyomásváltozást, így pontosan jelzi a magasságot is. Akár a légnyomásváltozás kijelzését is válaszhatja, így folyamatos információi lehetnek az esetlegesen változó időjárásról.

Töltsön be térképeket

Egyszerűen helyezzen be egy előre töltött MicroSD kártyát vagy töltsön fel MapSource kompatibulis térképeket a készülékbe. Utcaszintű térképek esetén fordulóról-fordulóra navigáció, topográfiai térképek esetén 3 dimenziós, magassági adatokat is tartalmazó képernyő is elérhető. A BlueChart g2 Vision kártyákkal mindent megkaphat, ami egy nagyszerű tengeri naphoz szükséges, mélységvonalakat, kikötői rajzokat, műholdas felvételeket.

Jellemzők

 • Nagy érzékenységű GPS vevő
 • Hotfix™ - csökkenti az élesedési időt, előrevetítve a műholdak várható helyét akár 3 napra
 • Egyszerűen kezelhető érintőmenü
 • microSD kártya foglalat adattároláshoz és további térképekhez
 • Elektronikus iránytű és barometrikus magasságmérő
 • Beépített 3D alaptérkép magassági adatokkal
 • Pontok, útvonalat, útpontok vezeték nélküli megosztása
 • Méret: 11.4cm x 5.8cm x 3.6cm
 • Kijelző méret: 8,3 cm színes, érintőkijelző 400 x 240 képpont felbontással
 • Vízhatlan (IEC 60529 IPX7)
 • Elem típus: 2 AA elem (nem tartozik); NiMH vagy Lithium javasolt
 • Súly: 193g elemekkel
Memória
850MB
Gyártói cikkszám
010-00697-01
Webáruház készítés