Elérhető legfrissebb térképverziók
 • Garmin 2024.20. részletek
 • Garmin NaviGuide Mo. 2023.08 részletek
 • TomTom - v11.25 részletek
 • TomTom Truck/Camper - v11.25 részletek
 • TomTom GO Expert/Expert Plus/Discover/Camper Max/Exclusive/Superiorhavi frissítések
 • iGO2023.Q2
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
 • Nyitva: H-CS: 10-17:00, P-Szo-V ZÁRVA

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


Garmin Edge 605

Garmin Edge 605

Státusz
NEM KAPHATÓ / KIFUTOTT TERMÉK    
Termék ára
94 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Kerékpáros GPS
Gyártói cikkszám
010-00555-01
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
6881
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Töltsön be térképeket és induljon az Edge 605-el. Ez a GPS-el felszerelt kerékpároskomputer rengeteg dolgot tartalmaz, amivel a maximumot hozhatja az tekeréseiből. Kerékpároskomputer adatok és térképek - mindezt egy kompakt, egyszerűen kezelhető, színes kijelzős készülékből. Mentheti és később elemezheti adatait a Garmin online edzőközösségében.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Navigáljon tekerés közben

Feledkezzen bele a tekerésbe anélkül, hogy elveszne. Az Edge 605 beépített alaptérképpel érkezik, valamint az opcionális microSD kártyára további térképek tölthetők, az edzések adatai menthetők. Csak töltsön fel MapSource rendszerű térképeket, dugja be az kártyát a készülékbe, és máris fordulóról-fordulóra történő útvonaltervezést láthat a napfénynél is olvasható, színes képernyőn. Vásároljon topo térképeket a terepen kerekezéshez. Az Edge bepattintható a tartozék kerékpáros tartóba, és már el is vezeti a céljáig.

Az adatok, melyekre szüksége van

A gumírozott Edge 605 méri a sebességet, távolságot, időt, elégetett kalóriát, magasságot (műholdakból számolt, közelítő érték) és tárolja ezeket a későbbi elemzéshez. További adatok eléréséhez az Edge 705-öt javasoljuk. Mindkét eszköz nagy érzékenységű GPS vevőt tartalmaz, mely segít a pozíció meghatározásban még sűrű erdőben is. Az egyszerű joystic segítségével könnyedén navigálhat az adatok között. Mint a többi Edge készülék, a 605-ös is rengeteg nagyszerű funkciót tartalmaz: - A Virtuális edzőpartner segítségével egy virtuális ellenfél ellen az előre beállított értékek alapján - Az Edzések segítségével korábban elmentett eredmények alapján edzhet, így ellenőrizheti a korábbi és aktuális teljesítményét egyszerre - Auto PauseŸ, mely megállítja és elindítja újra az edzés rögzítését amint lelassul vagy megáll - így koncentrálhat teljesen az adzésre - Auto LapŸ, mely automatikusan új köridőt indít, ha áthalad egy bizonyos ponton, vagy elér egy bizonyos távolságot

Ossza meg, mentse és elemezze adatait

Keményez dolgozott, szeretné eltárolni és elemezni az edzést. Egyszerűen csatlakoztassa számítógépéhez az Edge készüléket, és mentse le az adatokat a Training Center szoftverbe. Ezzel az egyszerű mozdulattal csatlakozhat a Garmin Connect™-hez, az új adat elemző és megosztó oldalhoz.
Gyártói cikkszám
010-00555-01
Webáruház készítés