Elérhető legfrissebb térképverziók
 • Garmin 2025.10. részletek
 • Garmin NaviGuide Mo. 2024.01 részletek
 • TomTom - v11.30 részletek
 • TomTom Truck/Camper - v11.25 részletek
 • TomTom GO Expert/Expert Plus/Discover/Camper Max/Exclusive/Superiorhavi frissítések
 • iGO2023.Q2
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
 • Nyitva: H-CS: 10-17:00, P-Szo-V ZÁRVA

   Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket,
hogy üzletünk a nyári időszakban,
június 1-től - augusztus 31-ig
péntekenként ZÁRVA tart...

tovább >>>   

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


Garmin Quatix 3

Garmin Quatix 3
 • Garmin Quatix 3

Státusz
NEM KAPHATÓ / KIFUTOTT TERMÉK    
Termék ára
169 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Hajós GPS
Gyártói cikkszám
010-01338-1B
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
22449
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
 • Rozsdamentes EXO™ antenna GPS és GLONASS vétellel
 • Navigációs funkciók: 3 tengelyű iránytű, magasságmérő, barométer, TracBack® és Sight ‘N Go tájoló
 • Könnyen használható hajós alkalmazások helyi ár/apály adatokkal, vitorlás funkciókkal, halász/vadász adatbázissal, horgonycsúszás-riasztással, ébresztővel és egyebekkel
 • Multisport funkciók futáshoz, túrázáshoz, úszáshoz és egyéb sportokhoz
 • Tevékenységkövető, mely számolja a lépéseket, elégetett kalóriát és megmászott emeleteket

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

A quatix 3 GPS-es okosóra a vízre termett. Fontos hajózási-, horgász- és vitorlás funkcióival, különleges megjelenésével tekintélyt parancsol még a szárazföldön is. Több, mint egy óra, ez egy hordható műszer, mely az adatokat az arra alkalmas hajózási rendszerekből fogadja. Ez az okosóra számos horgászfunkciót biztosít, verseny időmérőt, startvonal és takkolási segédletet nyújt, továbbá jelzi az esetleges horgonycsúszást. Okos értesítéseket továbbít telefonjáról (hívások, üzenetek, értesítések) és akár a FUSION® hangrendszerét is vezérelheti vele. Mindezeken felül tevékenységkövető, multisport karóra és hasznos segédeszköz túrázáskor, kiránduláskor vagy úszásnál.

 

Vízre tervezték, de a szárazföldön is megállja a helyét

A quatix 3 védelmet nyújtó, rozsdamentes acél EXO kerete nem csak jól néz ki, de funkciója is van. Ebben található a beépített nagy érzékenységű GPS és GLONASS antenna, valamint ez öleli körül a napfénynél is olvasható, nagy felbontású, LED megvilágítású Garmin Chroma Display™ képernyőt, mely bármilyen fényviszonyok között nagyszerű leolvashatóságot biztosít. Vízhatlan akár 100 méteres mélységig, akkumulátora pedig akár 20 órán át is kitart GPS használata mellett, 50 órán át UltraTrac™ módban vagy 6 héten át óraként (beállítás függvényében).

 

Előre betöltött hajós funkciók

Több, mint egy egyszerű óra, ez egy hordozható, NMEA 2000® adatokat közvetítő műszer. Egy gyors pillantással leolvashatja a sebességét, vízmélységet, hőmérsékletet vagy a széladatokat. Okostelefonján keresztül naprakész ár/apály adatokat is letölthet, melyeket az óra megjelenít. A különálló MOB (ember a vízben) gombbal a felhasználó gyorsan eltárolhatja a helyet, melyre azonnal el is indíthatja a navigációt. Előre betöltött hajós stílusú óraszámlapjaival személyre szabhatja a megjelenését.

 

Horgásszon tavakban a quatix 3 órával

Útvonalakat, útpontokat és tölthet a quatix 3-ba. GPS és GLONASS műholdvételével gyorsan és pontosan eltárolhat helyeket, melyekre később visszanavigálhat. A quatix 3 automatikusan rögzíti a nyomvonalat, melyen vissza is tudja vezetni a kiindulási helyére. Lehetséges továbbá tájolóként is használni a Sight ‘N Go navigációs funkcióval. Válasszon ki egy pontot a távolban és a quatix 3 az útvonalon tartja. Kifejezetten hasznos lehet ez a kajakosoknak és kenusoknak. Túrái során a halász/vadász és a napkelte, napnyugta adatok további segítséget nyújtanak.

 

Horgászat a nyílt vízen a quatix 3-mal

A sósvízi horgászok értékelik a számukra készített funkciókat. A navigációs és a MOB funkción kívül a quatix 3 képes fogadni az NMEA 2000 adatfolyamot, így mutatja a mélységet, sebességet, vízhőmérsékletet és egyéb, fontos információkat, rögtön a csuklóján. A beépített nyomásmérő követi a légnyomásváltozást, így megjósolható a várható időjárásváltozás. Okostelefonján keresztül a területi ár/apály adatokat is letöltheti.

 

Hajózás a quatix 3-mal

A quatix 3 okosórával a csuklóján jobban irányíthatja hajóját és pontosabb helyzetismerete lesz. Az NMEA 2000 adatokon túl beállíthat horgonycsúszás riasztást, így a hajó sodródásakor az óra jelez. Ébresztő és horgonykötélhossz számító alkalmazása is hasznos segítség a fedélzeten. Ha bármi történne a hajó navigációs rendszerével, másodlagos készüléknek is kiváló eszköz.

 

Vitorlázás a quatix 3-mal

Ha versenyez, számos fontos, vitorlás adatot láthat az óráján. A virtuális startvonal felállításával (2 GPS pozíció megadása szükséges) a quatix 3 kiszámítja a távolságot és hátralevő időt a startvonalig. A visszaszámláló és a virtuális startvonal ismeretében a quatix 3 megmutatja az ideális sebességet. A nagy számok és az adatok segítenek a kapitánynak, hogy a legnagyobb sebességgel és a legideálisabb időben léphesse át a startvonalat. Ha elindult a verseny, a takkolási segéd megmutatja, hogy a szél alatt vagy felett van az optimális takkolási szög ismeretében. A takkolási segéd használatával egy sokkal hatékonyabb, élvezetesebb vitorlázás érhető el.

 

Irányítsa a szórakoztatórendszerét bárhonnan a fedélzeten

Ez a nagyszerű óra távvezérlő funkciókkal is rendelkezik. Töltse le a Connect IQ™ áruházból az ingyenes alkalmazást, hogy vezérelhesse a FUSION hangrendszerét bárhonnan a hajóról (hangerő állítása, számok közötti léptetés). Ehhez szükséges egy 2014-es vagy újabb GPSMAP® chartplotter, mely FUSION-Link kapcsolatban van a FUSION hangrendszerével. Lehetséges a VIRB® XE akciókamera és a telefonja zenelejátszójának irányítása is.

 

Fejlett fitnesz adatok

A quatix 3 számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció. Ha szívritmus érzékelővel¹ használja, a fēnix 3 összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, mely segítségével képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összahasonlíthat a hasonló edzetségi szintű felhasználókkal. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a Verseny Előrejelző is. Ez képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.

 

Futási dinamika funkció

A quatix 3 tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ha a HRM-Run pántot¹ használja, a fēnix 3 továbbítja az ütemet, függőleges oszcillációt és talajérintési időt. Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát, melyek befolyásolják a futási hatékonyságát.

 

Úszási üzemmód

A quatix 3 nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései során is segíti. A Garmin Swim™ úszási funkcióit kölcsönvéve, a quatix 3 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a quatix 3-nak a medence hosszát és kezdje meg az edzést.

 

Navigáljon!

Nincs még egy olyan GPS és ABC (magasságmérő, barométer és iránytű) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a quatix 3. Átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek, ha letér a jelölt útvonalról. Beépített érzékelői irány, magasság és időjárásváltozási információkat biztosítanak.
GPS nyomvonalat rögzít útja során, valamint megjelölheti a fontos helyeket, úgymint a start/cél helyszíne, ellenőrzőpontok, sátorhely vagy a járműve parkolóhelye. A quatix 3 képes útpontokból összeállított útvonalon történő navigációra, akár 1000 útpont és 10000 nyomvonalpont tárolására.

Magasságmérő, Barométer, Iránytű

A quatix 3 ABC érzékelőket tartalmaz, melyek valós idejű információt adnak. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.

A quatix 3 automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS segítségével, mely a pontos, az aktuális időzónának megfelelő órát is biztosítja. A zavarmentes hőmérsékleti adatokhoz használja az opcionális tempe™ külső hőmérséklet jeladót.

 

Connect IQ

A quatix 3 a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá, így téve még okosabbá ezt a Garmin okosórát.

 

Maradjon kapcsolódva

Okos Értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy a szöveges üzenetekről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A quatix 3 vezeték nélkül fogadja a jeleket az arra alkalmas iPhone® 4s (vagy újabb) vagy Android™ okostelefonról², és jelzi, ha üzenete érkezett, megmutatva azt a saját kiejlzőjén.


¹Szívritmus érzékelő és HRM-run pánt külön vásárolható.

²Példa a használható telefonokra: iPhone 4S vagy újabb, Android 4.3, Galaxy S3 vagy újabb, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 és újabb; a telefonnak Bluetooth Smart képesnek kell lennie. Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye, az Android a Google Inc. védjegye

 

Fizikai jellemzők

 • Méret, Szél.xMag.xMélys: 5.1 x 5.1 x 1.6 mm
 • Kijelző méret (Szél.xMag.): 3.04 cm képátló
 • Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 218 x 218 képpont
 • Kijelző típus: transzflektív MIP színes, zafír lencse
 • Súly: 85,0g
 • Akkumulátor: Újratölthető 300 mAh lítium-ion
 • Működési idő: Akár 50 óra UltraTrac módban, 20 óra GPS módban és akár 6 hét óra üzemmódban
 • Vízhatlan: Igen
 • Nagy érzékenységű vevő: Igen
 • Glonass műholdas rendszer használata: Igen

 

Térképek és Memória

 • Alaptérkép: Nem
 • Előre töltött térképek: Nem
 • További térképek fogadása: Nem
 • Beépített memória: 32 MB, 23 MB szabadon felhasználható
 • Adatkártya: -
 • Útpont/Kedvenc/Helyszín: 1000
 • Útvonalak: 30
 • Nyomvonal memória: 10000 pontból álló aktív, ebből 100 menthető

 

Jellemzők

 • Automatikus tervezés: Nem
 • Elektronikus iránytű: Igen
 • Barometrikus magasságmérő: Igen
 • Geocachingre is ajánlott: Igen
 • Kültéri GPS-játékok: Nem
 • Vadász/Halász adatbázis: Igen
 • 3D térkép nézet: Nem
 • Nap/Hold adatbázis: Igen
 • Ár/Apály adatbázis: Nem
 • Területmérés: Igen
 • Egyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása): Nem
 • Készülékről-készülékre adatátvitel vezeték nélkül: Igen
 • Kép nézegető: Nem
 • Úszik: Nem
 • Digitális fényképezőgép: Nem
 • Háromtengelyes elektronikus iránytű: Igen
 • Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): Nem
 • Garmin Connect komptaiblis: Igen
 • Saját térkép kompatibilis (Custom maps): Nem
 • Beépített fényképezőgép: Nem
 • Egyéb: Hajózási funkciók, Ár/apály adatbázis, Bluetooth, ANT, Wi-Fi kompatibilis, Connect IQ app támogatás, időjárás riasztás

 

A doboz tartalma

 • quatix 3 okosóra bőr szíjjal
 • Kék szilikon szíj (szerszámok mellékelve)
 • USB töltő/adatkábel
 • Hálózati töltő
 • Útmutató
Gyártói cikkszám
010-01338-1B
Webáruház készítés