Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
  • Telefon: +36 1 422 1744
  • Mobil: +36 30 251 7535
  • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
  • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2018.09.06
Megjelent a TomTom v10.15-ös Európa kamionos, buszos Európa térkép!

Megjelent és letölthető a TomTom új v10.15-ös, 2018. harmadik kiadású (Kiadás dátuma: 2018/07) Európa térkép kamionos/teherautós/buszos változata.

 

Kamionos/buszos térképek

Az új térkép mérete 8,44GB, a régebbi készülékek memóriájában már nem fér el, ezért ezekre az eszközökre a teljes térkép csak memóriakártya használata esetén tölthető fel, vagy regionális zónák használhatók.

Kamion specifikus térképinformációkat tartalmazó országok: Andorra, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovéni

 

A frissítések azok részére érhető el ingyenesen, akik még a Legújabb térkép garanciája (un. Latest Map Guarantee) keretein belül vannak, illetve rendelkeznek egy már megvásárolt még érvényes térképfrissítéssel, vagy élettartam frissítéssel vásárolták készüléküket, és regisztráltak is az első 30 (egyes készülékeknél 90) napon belül.

 

Fontos tudnivaló még, hogy a TomTom térképhibák bejelenthetők a terkep@tomtom.com e-mail címen is illetve az alábbi oldalon:

http://www.tomtom.com/mapshare/tools/

Webáruház készítés