Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


TomTom GO Camper Wifi World Map (élettartam frissítés)

TomTom GO Camper Wifi World Map (élettartam frissítés)
 • TomTom GO Camper Wifi World Map (élettartam frissítés)
 • TomTom GO Camper Wifi World Map (élettartam frissítés)
 • TomTom GO Camper Wifi World Map (élettartam frissítés)

Termék ára
139 900 Ft
Plusz szolgáltatás
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kérem a készülék első frissítésének elvégzését 0 Ft
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
TomTom
Típus
Lakóautós
Gyártói cikkszám
1PL6.002.20
Azonosító
24084
Garancia magánszemélyeknek 
24 hónap
Garancia cégeknek 
24 hónap
Magyar nyelvű leírás 
Azonosító
24084
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
 • Élettartamra szóló ingyenes világtérkép frissítés
 • Élettartamra szóló ingyenes sebességmérő kamera frissítés
 • Élettartamra szóló TomTom Traffic szolgáltatás (előfizetést nem igénylő) beépített SIM kártyával!
 • Lakóautós és lakoókocsis útvonaltervezés és érdekes pont adatbázis
 • Wi-Fin keresztüli frissítés
 • Bluetoot telefon kihangosítás és okostelefon üzenetek kezelése
 • 6"-os kapacitív érintőképernyő
 • Siri és Google Now kompatibilitás
 • Számítógépes útvonaltervezés MyDrive-on (okostelefonon és számítógépen)

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Speciális navigáció lakóautók, lakókocsik számára

A biztonságos és hatékony utazáshoz személyre szabott útvonalakat kaphat lakóautójához, lakókocsijához, annak méretéhez, súlyához és maximális sebességéhez igazodva.

 

Beépített Wi-Fi az egyszerű frissítéshez

A GO Camper a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően könnyen fissíthető, különösebb szaktudás és számítógép használata és ismeret nélkül is. Egyszerűen csatlakoztassa egy (megbízható, ajánlottan otthoni) Wi-Fi hálózatra és a készülék automatikusan ellenőrzi, hogy elérhető-e újabb szoftver, térkép, vagy egyéb összetevő készülékéhez.

Vezérelje érintéssel

Élvezze a kapacitív kijlző adta lehetőségeket. Az okostelefonoknál megszokott módon, érintéssel vezérelhető kapactív érintőkijelző megkönnyíti a használatot és számos új funkcióval teszi azt kényelmesebbé. Simítással lehet lapozni a menüben, két újjal nagyítható a térkép, könyebb a címek beadása stb. nincs szükség a régi, nehézkes és lassú "nyomkodós" vezérlésre.

Térképek a világ minden részéről élettartamra* szóló ingyenes térképfrissítéssel
Válassza ki az Önnek megfelelő térképeket és telepítse fel plusz költség nélkül, utazzon akár Európán kívül, Észak-Amerikába, Afrikában, Ázsiába, vagy Ausztráliába. 

Részletes térkép lefedettségi adatok (angol nyelvű oldal)

Mindig a legújabb térképpel vezessen! Frissítsen évente akár 4 alkalommal ingyenesen, kényelmesen otthonában a MyDrive Connect segítségével, vagy tervezze meg útvonalát a számítógépen a MyDrive útvonaltervezőjében.

 

Fontos! A vásárlástól számított 3 hónapon belül csatlakoztatni kell a készüléket TomTom fiókhoz (TomTom MyDrive Connect-en keresztül) az élettartam frissítés aktiválásához (automatikusan történik).

Megjegyzés! A lakókocsi és a lakókocsi jellemzői országonként eltérőek lehetnek. A TomTom nem garantálja, hogy a lakókautó vagy a lakókocsi jellemzőit minden útvonaljavaslat figyelembe veszi. Mindig kövesse a közzétett útjelző táblákat és az alkalmazandó törvényeket.

 

Élettartamra szóló TomTom Live Traffic szolgáltatás
Legyen naprakész! A TomTom GO Caravan beépített SIM kártya segítségével, külön előfizetési díj nélkül kapja a forgalmi információs adatokat, így könnyen elkerülhetők a dúgók, útakadályok, vagy akár sebességmérő kamera adatbázis is frissíthető!

 

Élettartamra* szóló sebességmérő kamera előfizetés

A készülék előzetesen képes figyelmeztetni Önt a közelgő sebességmérő kamerákra, ezáltal nem lépi túl a megengedett sebességhatárt. Az élettartam frissítésnek köszönhetően a TomTom folyamatosan ingyenesen biztosítja Önnek a legfrissebb sebességmérő kamera adatbázist.

Megjegyzés! A TomTom nem vállal felelősséget a sebességtúllépés esetén kiszabott bírságokra. Mindig a megengedett sebességnek megfelelően vezessen!

 

MapShare, ingyenes napi térképmódosítások

Ingyenes napi térképmódosítások a TomTom Map Share közösségtől. Legyen Ön is a több milliós közösségének tagja, és vezessen mindig a legújabb térképjavításokkal.

 

Dedikált lakóautós, lakókocsis érdekes pontok

A készülék előre telepített lakóautós és lakókocsis érdekes pont (POI) adatbázissal rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy megtalálja, amit keres.

Megjegyzés! A POI adatok harmadik feltől származnak, és az összes információt alaposan ellenőrizték, a TomTom mégsem tudja garantálni, hogy az érdekes pontok részletei teljesek vagy pontosak. A TomTom nem tehető felelőssé olyan károkért, amelyek az ilyen érdekes helyek használatából származnak.

 

Frissítsen egyszerűen Wifi-n keresztül

A TomTom GO Camper legújabb térképeit és szoftverét a beépített WiFi-n keresztül kaphatja meg, nincs szükség számítógépre a térképek és egyéb összetevők megújításához. A készülék értesíti Önt, ha új frissítések érhetők el. Egyszerűen kapcsolódjon WiFi-hálózathoz, és válassza ki a frissíteni kívánt összetevőket.

 

Forgalmi információs értesítések

Kerülje el a veszélyes helyzeteket a közelgő torlódás előtt. A készülék előre képes jelezni a baleseti gócok helyeit, hozzásegítve Önt, hogy biztonságosan célba érjen. Tekintse meg a navigációban szereplő figyelmeztetéseket, amelyek azt mutatják, hogy az ütköző forgalmi vagy baleseti pontok milyen messze vannak.

 

Telefonáljon biztonságosan
Egyszerűen csatlakoztassa telefonját Bluetooth kapcsolaton keresztül a készülékhez és kezelje hívásait biztonságosan vezetés közben a beépített kihangosítón keresztül.

 

Szöveges üzenetek
Hallgassa meg üzeneteit biztonságosan vezetés közben kezét a kormányon, a szemét az úton tartva. A Go Camper képes felolvasni beérkezett szöveges üzeneteit.

 

Fejlett sávnavigáció
A 3D-s képi sávaszisztens segítségével egyértelmű, hogy melyik sávban kell haladnia, így nem szalasztja el a lekanyarodást, biztonságban és nyugalomban közlekedhet.

Gyors keresés
A gépelés elkezdésével a gyors keresés elindul, amelynek segítségével könnyen megtalálhatja a keresett helyet. A gyors keresés mellett termélszetesen a klasszikus (város, utca, házszám) kereső is rendelkezésre áll.

 

MyDrive minden eszközön

Tervezzen útvonalakat, ellenőrizze a forgalmat, vagy mentse kedvenceit bárhol és bármikor okostelefonról, táblagépről a MyDrive aplikáció segítségével, vagy vagy PC-ről a weben. A felvett útvonalak, útpontok megjelennek a készüléken, amint bekapoljuk és csatlakozik az internethez.

 

Click & GO Mount aktív autós tartó

A mágneses aktív tartó megkönnyíti a készülék rögzítését. Nem kell többé zsonglőrködni a tartóba helyezéssel. Egyszerűen ültesse be a tartóba, a biztos rögzítésért a beépített mágnes felel. A TomTom mindenre gondolt, a töltőt sem kell csatlakoztatni minden használat előtt (és kihúzni a használat után), mert a tartó hátuljába dugható, ezáltal elkerülhető mind a készülék, mind a töltőkábel microUSB csatlakozójának sérülése is.

 

* Élettartam: A készülék hasznos élettartama az az időszak, amíg a gyártó támogatja az eszközt frissítésekkel, szolgáltatásokkal, tartalommal vagy tartozékokkal. A készülék elérte a hasznos élettartamának végét, amikor ezek egyike sem áll rendelkezésre.

 

Technikai adatok

 • Kijelzo méret: 6"
 • Képernyőfelbontás: 800 x 480 pixel, 154 ppi
 • Érintőképernyő típusa: Kapacitív kijelző
 • Belső memória: 16 GB
 • Bővíthetőség: MicroSD (max. 32GB)
 • Wi-Fi: Beépített (frissítésekhez használható)
 • Bluetooth: Beépített (hívások, üzenetek, Siri és a Google Now használatáshoz)
 • Hangvezérlés: Igen (magyar nyelven nem elérhető)
 • TomTom szolgáltatások okostelefonon kersztül: Igen
 • TomTom szolgáltatások a beépített SIM kártyán keresztül: Igen
 • 3D-s épületek: Igen
 • Akkumulátor üzemidő: Akár 1 óra
 • Egyéb: Siri és a Google Now Kompatibilis
 • Navigációs szoftver: TomTom
 • Térkép: Tomtom, részletes lefedettség (angol nyelvű oldal)
 • Méret: 162,9 x 105,60 x 18,60 mm
 • Súly: 262g

 

Forgalmi információk (részletes forgalmi lefedettség): Andorra, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Vatikán

 

Sebességmérő kamera lefedettség: Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Vatikán
A veszélyzónák Franciaországban állnak rendelkezésre.

 

A doboz tartalma

 • TomTom GO Camper készülék
 • Aktív mágneses autós tartó
 • Műszerfalra ragasztható korong
 • USB-MicroUSB kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
TMC vevő
TomTom Traffic*
Bluetooth
Igen
FM Transzmitter
Nem
Kijelző méret
6 "
Kijelző felbontás
800 x 480
Kijelző típus
kapacitív
Navigációs szoftver
TomTom
Térkép
Világ
Ingyenes térképrissítés
Élettartam
Egyéb
Aktív mágneses tartó, beépített SIM kártya, élettartam TomTom Traffic és élettartam sebességmérő kamera előfizetés, camper útvonaltervezés és POI adatvázis
*
Elérhető online közlekedési információ, amennyiben interneteléréssel rendelkező okostelefon Bluetooth kapcsolaton keresztül elérhető.
Gyártói cikkszám
1PL6.002.20

A doboz tartalma
 • TomTom GO Camper készülék
 • Aktív mágneses autós tartó
 • Műszerfalra ragasztható korong
 • USB-MicroUSB kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
Webáruház készítés