Elérhető legfrissebb térképverziók
 • Garmin 2025.10. részletek
 • Garmin NaviGuide Mo. 2024.01 részletek
 • TomTom - v11.25 részletek
 • TomTom Truck/Camper - v11.25 részletek
 • TomTom GO Expert/Expert Plus/Discover/Camper Max/Exclusive/Superiorhavi frissítések
 • iGO2023.Q2
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
 • Nyitva: H-CS: 10-17:00, P-Szo-V ZÁRVA

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció

TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció
 • TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció
 • TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció
 • TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció
 • TomTom GO Camper Max 700 World Map lakóautós navigáció

Státusz
RAKTÁRON    
Termék ára
183 900 Ft
Plusz szolgáltatás
Nem kérek plusz szolgáltatást
Készülék frissítés - További információ

+2 540 Ft
Hitelkalkulátor
Magyar nyelvű leírás 
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
TomTom
Típus
Lakóautós
Gyártói cikkszám
1YD7.002.30
EAN kód
636 926 106 955
Garancia magánszemélyeknek 
24 hónap
Garancia cégeknek 
24 hónap
Azonosító
27556
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Rövid leírás a termékről
 • Élettartamra szóló ingyenes lakóautós/lakókocsis világtérkép frissítés
 • Élettartamra szóló TomTom Traffic (közlekedési információ) szolgáltatás okostelefonon keresztül
 • 1 év sebességmérő kamera előfizetés
 • 1 év üzemanyagárazási információk
 • Lakóautós és lakoókocsis útvonaltervezés és érdekes pont adatbázis
 • Élő korlátozási figyelmeztetések
 • 7"-os HD érintőképernyő
 • Megbízható TomTom világtérképek
 • Gyors térképfrissítések Wi-Fi-n keresztül (2,4/5GHz)
 • ÚJ! továbbfejlesztett vizuális jelek
 • ÚJ! Több járműprofil mentése
 • ÚJ! Kerülje az alacsony kibocsátású zónákat
 • ÚJ! USB-C csatlakozás
 • Számítógépes és telefonos applikációs útvonaltervezés MyDrive-on
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Speciális útvonalak és POI-k lakókocsikhoz, lakókocsikhoz és autókhoz

Soha ne aggódjon alacsony hidak, keskeny utak vagy alagutak miatt, amelyek útvonalát a jármű mérete és súlya alapján határozzák meg. Hozzáférhet az ACSI, ADAC, ANWB és egyéb látnivalókhoz minden útvonalon, bármilyen járműben is vezet.

Keresse meg könnyedén pl. az ideális kempinget vezetés közben a partnereinktől származó, a TomTom GO Camper Max 700 előre feltöltött részletes POI-k segítségével.  Fedezze fel a kempingezéssel kapcsolatos érdekességeket, bármilyen járművel is jár.

 

Kristálytiszta képernyő. Kényelmes hangvezérlés

Tekintse meg útvonalát nagy részletességgel a 7 hüvelykes érintőképernyőn. És mivel a GO Camper Max 700 reagál a hangutasításokra, anélkül irányíthatja, hogy levenné a kezét a kormányról. Ezenkívül a könnyen használható, kattintható és vezethető tartó biztonságosan és a helyén tartja a navigációs készüléket.

 

Élettartamra* szóló ingyenes világtérkép

Mindig a legújabb térképpel vezessen! Frissítsen havonta ingyenesen, kényelmesen otthonában.

Közelgő kirándulás Ausztráliába? Nem probléma, a GO Camper Max 700 világméretű lefedettségi térképeket kínál.

 

Könnyű WiFi® frissítések

Győződjön meg róla, hogy térképe mindig naprakész. Frissítsen könnyedén, számítógép használata nélkül. Csatlakoztassa TomTom GO Camper Max 700 készülékét WiFi® hálózathoz és különösebb szaktudás nélkül újítsa meg készüléke térképeit akár havonta.

A GO Camper Max 700 ingyenes világtérkép frissítéseket tartalmazl. Telepítse ezeket a térképeket és szoftverfrissítéseket gyorsan és egyszerűen, különösebb számítástechnikai ismeret nélkül – nincs szükség számítógépre vagy laptopra, egyszerűen csatlakoztassa az eszközt otthoni Wi-Fi hálózathoz és telepítse az összes elérhető frissítést.

 

Élettartamra* szóló TomTom Traffic előfizetés

Az élő közlekedési információk nagyszerű módja annak, hogy tájékozódjon a forgalmi dugókról, útlezárásokról és balesetekről, de a TomTom Traffic ennél többet tesz. Gyorsabb, alternatív útvonalakat kínál, ha nagy forgalmat észlel. Ez kevesebb vezetési időt, kevesebb üzemanyag-fogyasztást és kisebb környezetterhelést jelent. Felhasználók milliói használnak TomTom navigációs rendszereket, alkalmazásokat, ez a közösség hozzájárul a világ legjobb közlekedési információihoz – így Ön valós időben láthatja, mi történik.

 

12 hónapos sebességmérő kamera figyelmeztetés

Tekintse meg előre a veszélyes zónákat, a mobil sebességmérő kamerákat és a rögzített sebességmérő kamerákat az útvonalon. Maradjon egy lépéssel a sebességkorlátozás előtt. A TomTom GO Camper Max 700 képes figyelmeztetni Önt a közelgő sebességmérő kamerákra, ezáltal nem lépi túl a megengedett ebességhatárt. A készülékhez 12 hónapos előfizetés tartozik. Lejárta után 1 éves sebességmérő kamera előfizetéssel meghosszabbítható.

 

12 hónapos élő üzemanyagárak előfizetés

Tekintse meg az útvonalon lévő benzinkutak üzemanyagárait. Hasonlítsa össze egyszerűen, és találja meg a legjobb megoldást2. Lejárta után a szolgáltatás előfizetés meghosszabbítható.

 

Kerülje az alacsony kibocsátású zónákat

Az 'Avoid LEZ' opció választása automatikusan eltávolítja ezeket a zónákat az útvonalról. Ez különösen hasznos azok számára, akik régebbi járműveket vezetnek.

 

Továbbfejlesztett vizuális jelek

Lenyűgöző, teljes képernyős animációk figyelmeztetnek a közelgő helyzetekre az úton. Soha ne hagyjon ki egy kanyart vagy egy kijáratot, még hangtalan vezetés közben sem.

 

Mozgósávos útmutatás

Válassza ki a megfelelő kijáratot, és könnyedén navigáljon összetett kereszteződésekben a kristálytiszta sávirányításnak köszönhetően.

 

TomTom szolgáltatások

Élő üzemanyagárak, elektromos töltőállomások, sebességmérő kamerák figyelmeztetései és időjárási információk. Az első év ingyenes használat a GO Camper Max 700-on. A GO Camper Max 700 PP-vel 2 évig ingyenesen használható.

 

Több járműprofil

Mostantól minden általad vezetett, különböző méretű járműhöz létrehozhat egy profilt. Adja hozzá a megfelelő információkat egyszer, és csak válassza ki profilját, amikor legközelebb útra kel.

 

Extra nagy, 7 hüvelykes érintőképernyő

Kövesse az útvonalat kristálytiszta érintőképernyőn a biztonságosabb vezetés érdekében.

 

Következő szintű teljesítmény

A TomTom GO Camper Max 700-ot úgy tervezték, hogy azonnal reagáljon az érintésre, lehetővé téve a nagyítást és a funkciók késedelem nélküli elérését.

 

Hangvezérlés

Tartsa a kezét a kormányon, és egyszerűen beszéddel irányítsa a TomTom GO Camper Max 700-ot (magyar nyelven nem elérhető).

 

Kényelmes csatlakozás

Beteg a kábelzavartól? A GO Camper Max 700 új szabványt állít fel az USB-C csatlakozással – az iparági szabvány minden hordozható elektronikus eszközhöz.

 

Tegye személyre navigációs készülékét

A TomTom GO Camper Max 700 segítségével személyre szabhatja megjelenését. Változtassa meg a térkép színét, az útvonal vonalát és egyéb elemeket, hogy tükrözze az Ön preferenciáit – vagy akár javítsa a láthatóságot.

 

Erőteljes hangszóró

Figyel az útbaigazításra? Könnyedén hallhat minden jelzést az erőteljes hangszórónak köszönhetően, amely képes átvágni a zajos motorokon.

 

Okosabb módja az úticélok keresésének

Egyszerűen keresse meg úticélját kulcsazonosítók, például a név, utca vagy irányítószám segítségével. Szeretné meglátogatni az Eiffel-tornyot? Csak kezdje el beírni az „Eiffel” szót, és a cél többi része azonnal megjelenik. Ugyanez vonatkozik az éttermekre, szállodákra – igazából bármire.

 

A megfelelő információ a megfelelő időben

Értesítéseket és frissítéseket kaphat, ha azok relevánsak, beleértve a közelgő forgalmat, sebességmérő kamerákat és üzemanyagtöltő állomásokat. A becsült érkezési idők (ETA) őrülten pontosak, és figyelembe veszik az esetleges késéseket. Ráadásul a 3D-s épületek segítenek jobban tájékozódni a környezetedben.

 

Megjegyzések

A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és az ilyen védjegyek TomTom általi felhasználása licenc alapján történik. Az egyéb védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosaik.

A TomTom támogatja termékeit, frissítéseket és szolgáltatásokat nyújt mindaddig, amíg ezek a termékek el nem érik élettartamukat. A termék akkor éri el élettartama végét, amikor az ilyen frissítéseket és/vagy szolgáltatásokat már nem tudja fogadni az eszköz, vagy a TomTom már nem teszi elérhetővé. A TomTom előre tájékoztatja a fogyasztókat, amikor egy termék eléri élettartama végét. 

A szolgáltatások és frissítések csak azon az eszközön használhatók, amellyel megvásárolták, és nem vihetők át másik TomTom készülékre. 

A Speed ​​Camera Services próbaverziója után előfizetés megvásárlásával meghosszabbíthatja a szolgáltatást. A sebességmérő kamerák szolgáltatásait csak azon ország nemzeti törvényei és szabályozásai szerint szabad használni, ahol Ön vezet. Ez a funkció bizonyos országokban/jogrendszerekben kifejezetten tilos. Kérjük, a szolgáltatások használata/aktiválása előtt ellenőrizze, hogy ezek a szolgáltatások legálisak-e abban az országban, ahol vezet. A szolgáltatás illegális használata szigorúan a saját felelősségére történik. A TomTom nem vállal felelősséget ezen figyelmeztetések jogellenes használatáért.

 

** Az okostelefonhoz csatlakoztatott eszközök fogadják a TomTom szolgáltatásokat (például a valós idejű forgalmi és sebességmérő kamerákat), ha megosztják telefonja internetkapcsolatát Bluetooth-on keresztül.

 

Technikai adatok

 • Kijelző: 7" kapacitív
 • Kijelző felbontás: 1280x800 (HD)
 • Belső memória: 32GB
 • RAM memória: 2GB
 • Wi-Fi: 2,4 GHz és 5 GHz
 • Bluetooth (TomTom szolgáltatások fogadásához): Igen
 • Hangvezérlés: Igen (magyar nyelven nem elérhető)
 • TomTom szolgáltatások okostelefonon keresztül: Igen
 • 3D épületek: Igen
 • Navigációs szoftver: TomTom
 • Térkép: TomTom Világtérkép
 • Felhasználói felület támogatott nyelvek: bolgár, , katalán, horvát, cseh, dán, holland, észt, finn, Francia, német, görög, magyar, olasz, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, szlovák, szlovén, dél-afrikai angol, spanyol, spanyol (latin-amerikai), svéd, török, brit angol, amerikai angol
 • Szóbeli utasítások: afrikaans, arab, ausztrál angol, bolgár, katalán, horvát, cseh, dán, holland, Holland Belgium, finn, Francia, német, görög, Magyar, ír angol, olasz, litván, Új-zélandi angol, norvég, lengyel, portugál, Portugál Brazília, szerb, szlovén, spanyol, spanyol (latin-amerikai), spanyol Argentína/latin, spanyol Chile, svéd, török, brit angol, amerikai angol

 

A doboz tartalma

 • TomTom GO Camper Max 700 készülék
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó
 • USB - USB-C kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
 • Dokumentáció
Sorozat
Camper
Közlekedési információ
TomTom Traffic*
Bluetooth
Igen (Telefon kihangosításra nem alkalmas!)
FM Transzmitter
Nem
Kijelző méret
7 "
Kijelző felbontás
1280 x 800
Kijelző típus
kapacitív
Navigációs szoftver
TomTom
Térkép
Világtérkép (Lakóautós)
Ingyenes térképrissítés
Élettartam
Egyéb
Aktív mágneses tartó, élettartam TomTom Traffic és 12 hónap sebességmérő kamera előfizetés és 12 hónapos üzemanyag ár frissítés, lakóautós útvonaltervezés és POI adatvázis, USB-C csatlakozás, Továbbfejlesztett vizuális jelek, több járműprofil mentése, alacsony kibocsátású zónák jelzése,
Gyártói cikkszám
1YD7.002.30
Kiegészítők (Néhány az alapcsomag része, ld. A doboz tartalma)

A doboz tartalma
 • TomTom GO Camper Max 700 készülék
 • Click-and-Drive tapadókorongos, aktív mágneses autós tartó
 • USB - USB-C kábel
 • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
 • Dokumentáció
Webáruház készítés