Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


Garmin Forerunner 50

Garmin Forerunner 50

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
31 900 Ft
Hitelkalkulátor
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó
Garmin
Típus
Sportóra
Gyártói cikkszám
010-00679-05
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
gps905
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Ugorjon neki az edzésnek a Forerunner 50-nel. Ez a kecses sportóra ideális a futáshoz, kerékpározáshoz és fitness tevékenységekhez. Tartalmaz vagy egy szívritmus érzékelőt, vagy egy Foot Pod-ot, vagy mindkettőt. Mindezen felül a készülék automatikusan továbbítja az edzések eredményeit vezeték nélkül, ha a számítógépe közelében van. Így Ön elemezheti, tárolhatja, vagy megoszthatja edzéseinek eredményét.
FootPod = Lépésszámláló HRM = Szívritmus érzékelő (Heart rate monitor) USB = USB-s vezeték nélküli adatkapcsolat (A Garmin új ANT vezeték nélküli technológiája.)

Forerunner 50 FootPod + HRM + USB Nettó ár: 32.250,- Ft (Bruttó ár: 39.900,- Ft)
Forerunner 50 FootPod + USB Nettó ár: 26.583,- Ft (Bruttó ár: 31.900,- Ft)
Forerunner 50 HRM + USB

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Az adatok, melyekre szüksége van
Végezzen edzést bel- vagy kültéren. A Forerunner 50 olyan adatokat szolgáltat azonnal, mint az edzési idő, ütem, távolság, edzési átlag, edzésidő, edzés távolság, átlagos-, legjobb ütem, elégetett kalória, maximális és átlagos szívritmus. A készülék ezen felül rögzíti az edzés részletes adatait is.

Hallgasson a szívére
A Forerunner 50 változattól függően vezeték nélküli szívritmus érzékelővel követi és rögzíti a szívritmusát, míg Ön edz, így szolgáltatva azonnali információkat. A tartozék szívritmus jeladó folyamatosan követi a percenkénti szívveréseit, és továbbítja azokat a Forerunner 50 felé. Akár egy bizonyos zónán belül is edzhet, így fejlesztve a fittségét. Majd miután az edzésnek vége, a Forerunner 50 még mindig dolgozik, vezeték nélkül továbbítja az eredményeket a számítógépe felé.

Sebesség és távolság adatok
A Forerunner 50 változattól függően tartalmazhat vezeték nélküli foot pod-ot, mely segítségével sebesség, távolság, és elégetett kalória adatokat kaphat akár beltéri edzés során is. Csak pattintsa fel a foot pod-ot a cipőfűzőjére, és az már kész is arra, hogy adatokat továbbítson a Forerunner 50 felé.

Elemezze a kerékpározásait
Ha az opcionális sebesség és pedálfordulat érzékelőt használja, a Forerunner 50 figyeli a sebesség és távolság adatokat kerékpározásai során is. A vezeték nélküli sebesség és pedálfordulat mérő biztosan rögzül kerékpárjára, és folyamatos pedálfordulat, és keréksebesség adatokat küld a Forerunner 50 felé. Akár beltérben, állványon is használható, mivel az érzékelő a kerékpár hátsó kerekéhez csatlakozik.

Fusson, szinkronizáljon, tároljon és osszon meg
Rögítette a megtett kulómétereket, most pedig tárolni szeretné azokat. A Garmin új ANT vezeték nélküli technológiájával az edzések automatikusan átkerülnek a számítógépére, amikor a készülék hatósugáron belül van. Nincs szükség kábelekre, vagy csatlakozókra. Az adatok átkerülnek, készen arra, hogy Ön elemezze, kategorizálja, vagy megossza azokat a Garmin Connect online közösségen keresztül, vagy a Garmin Training Center szoftverrel.

Jellemzők:

 • Méret: 4.2 x 5.8 x 2.0 cm
 • Képernyő: 2.4 x 1.8 cm
 • Súly: 42.5 g
 • Tápellátás: gomb akkumulátor (CR2032), élettartam: 12 hó
 • Vízhatlan: igen (30 méterig)
 • GPS vevő: nincs
 • Edzés memória: 100 edzés, edzésenként 7 órányi adattal
Sapphire kiadás (karcálló, zafír lencsével)
Nem
HRM Bundle (szívritmus jeladóval)
Nem
Gyártói cikkszám
010-00679-05
Webáruház készítés