Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Forerunner 50

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Forerunner 50
31 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó:
Garmin
Típus:
Sportóra
Gyártói cikkszám:
010-00679-05
Azonosító:
gps905
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap
Ugorjon neki az edzésnek a Forerunner 50-nel. Ez a kecses sportóra ideális a futáshoz, kerékpározáshoz és fitness tevékenységekhez. Tartalmaz vagy egy szívritmus érzékelőt, vagy egy Foot Pod-ot, vagy mindkettőt. Mindezen felül a készülék automatikusan továbbítja az edzések eredményeit vezeték nélkül, ha a számítógépe közelében van. Így Ön elemezheti, tárolhatja, vagy megoszthatja edzéseinek eredményét.
FootPod = Lépésszámláló HRM = Szívritmus érzékelő (Heart rate monitor) USB = USB-s vezeték nélküli adatkapcsolat (A Garmin új ANT vezeték nélküli technológiája.)

Forerunner 50 FootPod + HRM + USB Nettó ár: 32.250,- Ft (Bruttó ár: 39.900,- Ft)
Forerunner 50 FootPod + USB Nettó ár: 26.583,- Ft (Bruttó ár: 31.900,- Ft)
Forerunner 50 HRM + USB

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.


 • Az adatok, melyekre szüksége van
  Végezzen edzést bel- vagy kültéren. A Forerunner 50 olyan adatokat szolgáltat azonnal, mint az edzési idő, ütem, távolság, edzési átlag, edzésidő, edzés távolság, átlagos-, legjobb ütem, elégetett kalória, maximális és átlagos szívritmus. A készülék ezen felül rögzíti az edzés részletes adatait is.

  Hallgasson a szívére
  A Forerunner 50 változattól függően vezeték nélküli szívritmus érzékelővel követi és rögzíti a szívritmusát, míg Ön edz, így szolgáltatva azonnali információkat. A tartozék szívritmus jeladó folyamatosan követi a percenkénti szívveréseit, és továbbítja azokat a Forerunner 50 felé. Akár egy bizonyos zónán belül is edzhet, így fejlesztve a fittségét. Majd miután az edzésnek vége, a Forerunner 50 még mindig dolgozik, vezeték nélkül továbbítja az eredményeket a számítógépe felé.

  Sebesség és távolság adatok
  A Forerunner 50 változattól függően tartalmazhat vezeték nélküli foot pod-ot, mely segítségével sebesség, távolság, és elégetett kalória adatokat kaphat akár beltéri edzés során is. Csak pattintsa fel a foot pod-ot a cipőfűzőjére, és az már kész is arra, hogy adatokat továbbítson a Forerunner 50 felé.

  Elemezze a kerékpározásait
  Ha az opcionális sebesség és pedálfordulat érzékelőt használja, a Forerunner 50 figyeli a sebesség és távolság adatokat kerékpározásai során is. A vezeték nélküli sebesség és pedálfordulat mérő biztosan rögzül kerékpárjára, és folyamatos pedálfordulat, és keréksebesség adatokat küld a Forerunner 50 felé. Akár beltérben, állványon is használható, mivel az érzékelő a kerékpár hátsó kerekéhez csatlakozik.

  Fusson, szinkronizáljon, tároljon és osszon meg
  Rögítette a megtett kulómétereket, most pedig tárolni szeretné azokat. A Garmin új ANT vezeték nélküli technológiájával az edzések automatikusan átkerülnek a számítógépére, amikor a készülék hatósugáron belül van. Nincs szükség kábelekre, vagy csatlakozókra. Az adatok átkerülnek, készen arra, hogy Ön elemezze, kategorizálja, vagy megossza azokat a Garmin Connect online közösségen keresztül, vagy a Garmin Training Center szoftverrel.

  Jellemzők:

  • Méret: 4.2 x 5.8 x 2.0 cm
  • Képernyő: 2.4 x 1.8 cm
  • Súly: 42.5 g
  • Tápellátás: gomb akkumulátor (CR2032), élettartam: 12 hó
  • Vízhatlan: igen (30 méterig)
  • GPS vevő: nincs
  • Edzés memória: 100 edzés, edzésenként 7 órányi adattal
 • Sapphire kiadás (karcálló, zafír lencsével)
  Nem
  HRM Bundle (szívritmus jeladóval)
  Nem
  Gyártói cikkszám
  010-00679-05
  Azonosító
  gps905
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés