Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin StreetPilot 7500

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin StreetPilot 7500
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó:
Garmin
Gyártói cikkszám:
010-00400-20
Azonosító:
gps277
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap

[1]A StreetPilot 7500 hatalmas, 18 centiméteres képernyõjén mindig pontosan láthatja merre is jár. Ez a StreetPilot sorozat felsõ kategóriás szolgáltatásokat nyújt, például elõre feltöltött CityNavigator NT térképeket, szórakoztató funkciókat, forgalmi és idõjárás információs funkciókat, valamint napfénynél is olvasható érintõképernyõt.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 • Forgalmi információk

  Az opcionális forgalmi információs vevõ megvásárlása utána StreetPulot 7500 értesíti az esetleges belesetekrõl, útkarbantartásokról és egyéb, idõjárással kapcsolatos információkról, valamint még javasol egy újabb útvonalat, még azelõtt hogy Ön odaérne. Ezzel a kiegészítéssel a GPS navigáció még hasznosabb, még akkor is, ha Ön tudja merre is halad.

  A forgalmi információk a külön megvásárolható GTM 10, GTM 11 vagy GXM 30 antennával használhatók.
  Ez a szolgáltatás Magyarországon nem érhetõ el!

  Idõjárás

  Az opcionális GXM 30-as antennával és egy XM NavTraffic elõfizetéssel valós idõben láthatja az idõjárási információkat.

  Megtekintheti a helyi elõrejelzést a jelenlegi pozíciójára vagy akár a kirándulása helyére. Az elérhetõ információk jelzik a jelenlegi és az elõre jelzett idõjárást, valamint figyelmeztetéseket tornádókra, viharokra vagy áradásokra.
  Ez a szolgáltatás Magyarországon nem érhetõ el!

  Szórakoztatás

  A StreetPulot 7500 több olyan funkciót is tartalmaz, mellyel szórakoztatóbbá teheti az utazását: beépített MP3 lejátszó, XM rádió vagy hangos könyvek. A beépített MP3 lejátszó segítségével akár különbözõ jellemzõk szerint rendezve is lejátszhat zenéket (elõadó, album, dal, stílus). A zenéket "drag & drop" módszerrel, könnyedén töltheti az SD kártyára - nem szükséges további szoftver. Az XM rádióval (opcionális GXM 30 antenna, valamin elõfizetés szükséges!) több mint 150 csatornát hallgathat reklámmentes zenéket, sportmûsorokat, híreket vagy szórakoztató mûsorokat (Ez a szolgáltatás Magyarországon nem érhetõ el!). A készülék használható a www.audible.com oldalról letöltött tartalmakhoz is. Ez egy elõfizetés alapú szolgáltatás, melyrõl hangos könyveket szerezhet be.

  Navigációs készülék

  A StreetPulot 7000-es sorozatú készülékek tartalmazzák a Garmin legfrissebb navigációs szolgáltatásait. Automatikus útvonaltervezés, hangos fordulóról-fordulóra történõ navigáció, 2D vagy 3D térkép megjelenítés, valamint automatikus újratervezés letérés esetén. A készülék képes kimondani az utcák vagy információk nevét, így pontosan tudjatja merre is kell fordulnia (ez a funkció magyar nyelven nem érhetõ el). Adjon meg több uticélt, a készülék optimalizálja azokat és a leghatékonyabb módon vezeti végig az útvonalon. A POI Loader segítségével könnyedén hozhat létre saját Érdekes Pontok adatbázist, mely kiegészíti a gyárulag elõre telepített, bõséges listát.

  Dead Reckoning

  A 7200-as készülékkel ellentétben a 7500-as készülék rendelkezik egy dead reckoning üzemmóddal, melynek segítségével olyan területeken is pontos pozíció adatokat kaphat, ahol gyenge vagy éppenséggel megszûnt a GPS jel. A dead-reckoning használatához egy minimális beszerelés szükséges.

  A StreetPulot 7500 készülék egyetlen gombbal rendelkezik, ez a be/kikapcsoló gomb. A készülék érintõkijelzõvel rendelkezik. Beépített hangszóró, mini USB port, Audió/Videó bemenet, SD kártya foglalat és egy 3,5 mm-es hang kimenet csatlakozó található a készülékben. Egy infravörös, vezeték nélküli távirányítóval akár messzebbrõl is kezelhetõ a készülék.


  Várható megjelenés:
  2006 Január

  Jellemzõk

  • WAAS/EGNOS elõkészített, 12 csatornás GPS vevõ
  • Beépített patch antenna, MCX csatlakozóval külsõ antennához
  • Méret: 19 cm x 11,5 cm x 5 cm 
  • Képernyõ: 18 cm (16:9-es képarányû) WQVGA, 480 x 234 képpont, színes TFT automatikus fényerõszabályzással és érintõkijelzõvel
  • Súly: 635 g
  • SD kártya foglalat és belsõ memória az MP3-ak, hangos könyvek és további MapSource térképek számára
  • Beépített hangszóró a szórakoztató funkciókhoz és a navigációs hangokhoz
  • Kompozit videó bemenet a külsõ, analóg jelforrások számára (tolató kamera, DVD fulmek)
  • A navigációs és egyéb hangok a 3,5 mm-es csatlakozó segítségével továbbíthatók külső hangrendszer felé
  • Felhasználó által beállítható hangok és felirat nyelvek
 • Gyártói cikkszám
  010-00400-20
  Azonosító
  gps277
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés