Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.


Tisztelt Ügyfeleink!
Üzletünk 2022.09.29-30-án (csütörtök-péntek) ZÁRVA tart, személyes átvételre nincs lehetőság. Webáruházunk fogadja a rendeléseket, azonban azok feldolgozása 1-2 napot vehet igénybe. Megértésüket köszönjük!

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


Garmin iQue M5

Garmin iQue M5

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó
Garmin
Gyártói cikkszám
010-00344-01
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
gps225
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az új iQue M5 egyesíti a népszerű Microsoft Windows Mobile 2003 SE operációs rendszert a Gamin GPS vevők megbízhatóságával.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai
Utazhat bármerre, nem lesz szüksége útirányok ellenõrzése miatti megállásra. A Naptár, a Címjegyzék és a GPS funkciók együttmûködésének köszönhetõen az iQue M5 emlékezteti találkozóira, megmutatja azok helyét a térképen, de még el is navigálja fordulóról-fordulóra történõ irányítással, hangutasításokkal egészen a címig. A beépített irodai alkalmazásoknak köszönhetõen bárhol, bármikor szerkesztheti dokumentumait, elolvashatja e-maul üzeneteit, majd szinkronizálhatja Outlook alkalmazásával. Az iQue M5 támogatja az álló/fekvõ kép megjelenítést, így könnyebben olvashatja a weboldalakat, dokumentumokat, nézhet videókat.A készüléket egy 416 MHz-es Intel PXA 272 processzor vezérli és 64 MB RAM, valamint 64 MB ROM és 15 MB, állandó adatmentésre alkalmas belsõ memóriával rendelkezik. A GPS kezelését egy különálló 48 MHz-es ARM processzor végzi. A vezeték nélküli csatlakozást a beépített Bluetooth modul segíti, így egyszerûen csatlakozhat arra alkalmas asztali számítógépekhez, mobultelefonokhoz, más PDA készülékekhez vagy akár nyomtatókhoz.
GPS Navigáció
A GPS antenna belesimul az iQue M5 hátuljába. Használatához csak meg kell nyomni az antenna kioldó gombot, ezzel egyidõben bekapcsol a készülék is, majd elindul a QueMap kezelõfelület. Amint az antenna bekapcsolt állapotba kerül, az M5 felkészül a navigációra. Az antenna dõlésszöge beállítható a GPS jelek optimális vétele számára. A készülék alaptartozéka egy szévédõre tapasztható tartókengyel, beépített hangszóróval és szivargyújtó adapterrel.
Részletes térképek
Beépített alaptérképén megtalálhatók Európa fõútjai, legfõbb településeinek pozíciói, országhatárok, nagyobb folyók és tavak. A mellékelt MapSource City Select Europe CD-ROM használatával a felhasználók részletes térképeket tölthetnek fel a készülék belsõ memóriájába, vagy a behelyezett memóriakártyára. A részletes térkép több mullió Érdekes Pontot, címet tartalmaz.
Que Technológia
A beépített Que alkalmazások segítségével a felhasználó számára elérhetõk elektronikus térképek, kereshetnek címeket, Érdekes Pontokat, majd navigációt indíthatnak a célig. Fordulóról-fordulóra történõ irányítás és hangutasítások segítik egészen a célig. A fejlett útvonaltervezési képességeknek köszönhetõen azonnali újratervezés, beállítható elkerülendõ útszakaszok, és a tervezett útvonal mentén is kereshetõ Érdekes Pontok adatbázisa segítik a zökkenõmentes navigációban. További hasznos újítás a PDA/GPS kombinációknál, a Garmin szabadalmaztatott "pozíció bélyeg" funkciója, mely segítségével a címjegyzék elemeihez lehet pozició információkat rendelni, így könnyedén végezhetõ útvonaltervezés egy kívánt ismerõshöz.

Fontos információ! Az iQue M5 készülék nem alkalmas PC-n elõre megtervezett útvonalak feltöltésére (Route-ok).


Mûszaki tulajdonságok
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobule 2003 Second Edition
 • Szoftver: Microsoft Pocket Outlook®, Internet Explorer, Word és Excel; Windows Media® Player, MSN® Messenger Szolgáltatás, Számológép és ActiveSync; Sprite Backup; és BTExplorer
 • Beágyazott Que® technológia; Garmin GPS és térképszoftver
 • GPS vevõ: WAAS/EGNOS elõkészített, 12 csatornás
 • A beépített, felhajtható GPS patch antenna az optimális vételnek megfelelõen állítható
 • Processzor: 416 MHz Intel PXA 272 Xscale processzor, külön 48 MHz ARM7 GPS segédprocesszor
 • Belsõ memória: 64 MB RAM; 64 MB ROM (15 MB biztonságos tároló)
 • Méret: 72 x 128 x 19 mm
 • Súly: 166 g
 • Képernyõ: 89 mm képátló; 320 x 240 képpont, QVGA transzreflektív TFT 16 bit színmélységgel; 64.000 szín; fényes fehér LED háttérvulágítás
 • Akumulátor: Cserélhetõ 1250 mAh lithium-polymer, 5-7 óra átlagos GPS/PDA használattal
 • Audio hardver: Mikrofon, fejhallgató csatlakozó, hangszóró a hangutasítások és az MP3 lejátszáshoz, valamint a hangüzenetek meghallgatásához
 • Hangrögzítõ gyors jegyzetek készítéséhez
 • SD bõvítõhely a könnyed memóriabõvítéshez, valamint további szoftverekhez; SDIO/MMC kompatibulis
 • Hálózat: Bluetooth, infravörös, SDIO, USB
 • Vibrációs riasztás

Gyártói cikkszám
010-00344-01
Webáruház készítés