A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy üzletünk 2018.10.13-án (szombat) ZÁRVA tart.

Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Mobile PC + GPS 20x

Garmin Mobile PC + GPS 20x

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
33 900 Ft
Gyártói cikkszám
010-00685-01
Garancia
12 hónap
Azonosító
gps1082
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Bővítse teljes értékű navigációval laptopját a Garmin Mobile PC szoftverrel. A térképben többmilliós POI adatbázis található, könnyen kezelhető navigációs program, fordulóról-fordulóra történő iránymutatás utcanév bemondással (a hangnavigáció és menü magyarul nem érhető el!), útvonaltervezés és egyéb szolgáltatások, és mindez a megbízható Garmin navigációtól.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai

Navigáljon Laptoppal

CD-n előre töltött térképek, több mullió célirány teljes értékű navigálással. A Garmin Mobule PC és egy laptop remek megoldás az utcai navigálásra. Könnyen-kezelhető felhasználói felület, két egyszerű menüponttal „Hova?” és „Térkép”. Egyszerű cím és szolgáltatáskeresés fordulóról-fordulóra történő iránymutatás és hangos figyelmeztetéssel a fordulóról-fordulóra a végcélig (magyar nyelven és hanggal nem érhető el!). Letérés esetén automatikus útvonal újratervezés. A Garmin Mobule PC-re további érdekes pontokat (POI), vagy akár sebességmérő kamera adatbázist is tölthet. A rendszer támogatja Outlook® névjegyzékben található címekre történő navigációt.

Tervezzen előre

A Garmin Mobule PC az útvonal előretervezésére is ad lehetőséget a még kényelmesebb navigáció érdekében. Az előre megtervezett útvonalat elmentheti, vagy akár pontosíthatja is a több átmenő pont segítségével, újraszerkesztheti, valamint szimulációval meg is tekintheti. Ezen felül a program automatikusan a legmegfelelőbb útvonalat ajánlja fel a cél eléréséhez. Az útvonal computer automatikusan rögzíti és tárolja az adatokat, mely a nyomvonal rögzítés révén vissza is nézhető.

Tájékozódjon előre

Amikor a Garmin Mobule PC-vel utazik, ellenőrizheti időjárást, tájékozódhat az adott benzinárakról, a repüléssel kapcsolatos tudnivalókról, szállás lehetőségekről (egyelőre kizárólag Amerikában érhető el a teljes körű tájékoztatás). Tájékozódjon a helyi, vagy a vulág bármely pontjának időjárásáról, tekintse meg a hotel árakat, besorolásukat, és informálódjon az egyéb lehetőségekről a www.hotels.com internetes oldalról. Ellenőrizheti a járatok indulási és érkezési adatait. Mindezt díjmentese, a Garmin Online szolgáltatásról.

Vásárolja meg az Önnek megfelelő terméket
Gyártó
Garmin
Gyártói cikkszám
010-00685-01
Webáruház készítés