A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Sygic GPS Navigation Android Lifetime (Voucher Edition)

Sygic GPS Navigation Android Lifetime (Voucher Edition)

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
12 990 Ft
Gyártói cikkszám
SYG-GPS-NAV
Garancia
12 hónap
Típus
Navigációs liszensz
Azonosító
9457
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Megjelent az eddig csak online megvásárolható Sygic GPS Navigation Európa szoftver Androidos változata, mely valójában egy aktiváló kód, ami az Android Marketről letöltött Sygic Voucher Edition programhoz használható.

Figyelem: A szoftver a készülékhez regisztrálódik, készülék csere esetén nem regisztrálható át!


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai

A program "sima" verziója letölthető az Android Market-ről és megvásárlás előtt 7 napig díjmentesen használható.


Frissítési információk:
A szoftver és a térkép élettartam frissítése ingyenesen végezhető a Sygic Downloader alkalmazás segítségével!

 

Legfrissebb térképek
Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest e leggyorsabban célba érjen.

 

3D Hardvergyorsítás
A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja.

 

Valósidejű forgalmi információ
Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített – pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció a sygic.com weboldal Extrák menüpontjában vásárolható meg.

 

Közvetlen utcakeresés
Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

 

Navigációs utasítások
A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

 

Sebességmérő kamerák bejelentése
A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

 

Navigálás partnerekhez
A telefon névjegyzéke közvetlenül megtalálható a Sygic szoftverben. Jusson el könnyen és gyorsan a barátaihoz és ismerőseihez a nélkül, hogy kulépne az alkalmazásból.

 

Többpontos útvonaltervezés
Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

 

Iránytű szerinti iránykeresés
A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.

 

Multitask támogatás
Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

 

Multi-touch kijelző támogatás
Húzza át a térképen, görgesse a menüt, vagy nagyítson bele és kicsinyítsen a térképbe az ujjaival.

 

Automatikus forgatás
A jobb nézethez forgassa el a készülékét és a képernyő automatikusan átvált.

 

Autó-hifi integráció
Az autó-hifi integráció révén (A2DP protokollal) az alkalmazás használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti. A zene automatikusan elnémul, amikor a következő utasítás elhangzik.

 

Zene halkítás
Hallgasson zenét vezetés közben, amíg a Sygic-al navigál. A halkítás finoman csökkenti a hangerőt, amíg a Sygic vezetési utasításokat ad és visszaállítja a normál hangerőt a jelzések között.

 

Városinformációk
A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

 

Útinapló
Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

 

Időjárás
Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

 

Térképek a telefonon
A Sygic a térképeket a telefonban tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

 

Látnivaló felhívása
Hívja fel a megadott helyet a „Látnivaló hívása” funkció segítségével. Ez után a számot eltárolhatja a névjegyzékben, így előkeresheti, amikor szükség van rá.

 

Helyzet megosztása
Néhány érintéssel bármulyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és emaul-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

 

Facebook és Twitter integráció
A “Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz” funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a „követői” tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profuljában – akár Google Maps helymeghatározással együtt.

Gyártó
Sygic
Navigációs szoftver
Sygic
Térkép
Európa
Gyártói cikkszám
SYG-GPS-NAV
Webáruház készítés