Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Forerunner 410 HRM

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Forerunner 410 HRM
119 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás:
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó:
Garmin
Típus:
Sportóra
Gyártói cikkszám:
010-00658-41
Azonosító:
9388
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap
Ha kész arra, hogy edzését egy magasabb szintre emelje, a Forerunner 410 segít. Ez a fejlett sportóra GPS segítségével pontosan követi idejét, ütemét, távolságát, a szívritmust, magasságot és számos egyéb adatot.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.


 • Könnyen használható
  Az edzése lehet bonyolult ... ettől még az órájának nem kell annak lennie. A Forerunner 410 fejlett érintőperemmel rendelkezik, mellyel gyorsan görgetheti a képernyőket és választhat funkciót akár futás közben is, időjárástól függetlenül. Amint végzett az edzéssel, a Forerunner 410 tovább dolgozik. Vezeték nélkül továbbítja az adatokat a számítógépe felé, mely feltölti őket a Garmin Connect™ oldalra azonnal, ha Ön hatósugáron belül van. Ez a funkció az ANT+™ vezeték nélküli technológiát használó USB kulccsal működik. Nincsenek kábelek, nincs kézi feltöltés, nincs miért aggódni.
  Adatok, ahogyan csak akarja
  A Forerunner 410 három, teljesen személyre szabható adatképernyővel rendelkezik, melyen akár 30 különböző adat jeleníthető meg. Akár azt is megadhatja, hány adatmezőt szeretne látni - egy nagy, vagy kettő-három kisebb mező.
  Fejlett edzések
  Extra edzési funkcióként saját részletes edzéstervet dolgozhat ki vagy edzhet a Virtuális Edzőpartner ellen, mely korábbi edzéseinek virtuális versenyzője az Ön aktuális edzésén. A pályák funkcióval a korábban elmentett teljesítményét próbálhatja meg felülmúlni. Ha szeretne új utakat felfedezni, értékelni fogja a 410-es alap navigációs funkcióit, melyek visszavezetik a kiindulóponthoz. Csak kövesse a képernyőn a nyulat és lássa még mennyit kell mennie.
  Hallgasson a szívére
  A csomag tartalmazza a prémium szívritmus érzékelőt, mely segítségével figyelemmel kísérheti a percenkénti szívverését. Az órának 5 szívritmus zónája van, mely személyre szabható az Ön zónáinak figyelembe vételével. Eddzen egy bizonyos zónában az állóképessége növelése érdekében vagy vesse össze korábbi teljesítményét ugyanazon a pályán. A Forerunner 410 szívritmus alapú számítást végez, mely pontosan követi az elégetett kalóriákat.
  Tárolja, elemezze és ossza meg adatait
  Akár versenyzési céllal, akár egy egészségesebb életmód miatt edz, szeretni fogja azt a motivációt, mellyel elemezheti és áttekintheti edzéseit online. Az adatok követése egyszerű a Garmin Connect™ használatával, az ingyenes adatelemző és megosztó szolgáltatásunkkal. Csak töltse fel a Garmin Connectre PC-jéről vagy Mac számítógépéről adatait, máris térképen láthatja merre járt, összegzést talál az edzésről, létrehozhat célokat és számos egyéb funkciót érhet el. Beltéri tevékenységeinél a GPS nem használható, így térképet nem lát ezekről, azonban a többi adatot továbbra is megtalálja.
  Gyors és pontos
  A Forerunner 410 HotFix® műhold becslési funkcióval rendelkezik, mely segítségével gyorsan megtalálja a műholdakat, így szinte azonnal elkezdheti a futást. Nagy érzékenységű vevőjének köszönhetően még magas épületek vagy árnyékoltabb területeken sem kell aggódnia, hogy elveszíti a pozíciót. Bár a 410 hordható egyszerű óraként is akkor is ha éppen nem edz, akár teljesen ki is kapcsolható, így energiát takaríthat meg.
 • Sapphire kiadás (karcálló, zafír lencsével)
  Nem
  HRM Bundle (szívritmus jeladóval)
  Nem
  Gyártói cikkszám
  010-00658-41
  Azonosító
  9388
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés