A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Nav'n Go iGO My Way Európa 2006 SD

Nav'n Go iGO My Way Európa 2006 SD

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
39 900 Ft
Gyártói cikkszám
IG-EUSD
Garancia
12 hónap
Azonosító
2909
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Navigációs szoftver Pocket PC-re Nyugat- és Kelet-Európa részletes térképeivel.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai
Az iGO Európa 2006 igazi szenzáció, mivel egyetlen 1GB-os memóriakártyán tartalmazza 26 európai ország részletes térképét és a továbbfejlesztett navigációs programot.
Felhőtlen utazás egy egész kontinensen át
Utazás egy idegen országba, kirándulás egy számunkra ismeretlen városban - mindez csak akkor igazán élvezetes, ha nem a térkép böngészésével és a kereszteződések figyelésével kell tölteni az időt, hanem átadhatjuk magunkat az utazás élményének. Az iGO Európa 2006 GPS-navigációs szoftverrel mindez most megvalósul: segítségével az egész kontinensen át teljes pontossággal navigálhatunk. Az iGO GPS-navigációs szoftver legújabb változata az új térképcsaládokkal a márciusi CeBIT-en mutatkozott be. Az iGO Európa 2006-ot hatalmas érdeklődéssel fogadták a számtalan technikai újításnak köszönhetően. A forradalmian új térkép-tömörítési algoritmus, a játékkonzolok sebességét idéző, csúcsminőségű grafikai megjelenítés és a Plug&Go megoldás mind-mind komoly nemzetközi érdeklődésre talált. Nem véletlen, hogy az iGO Kelet-Európa 2006 térképcsalád már a CeBIT-en is feltűnést keltett, hiszen a régió hosszú ideig mostohagyereke volt a navigációs piacnak. Az iGO GPS-navigációs szoftver újat kínál: azon túl, hogy a nyugati országoknál megszokott részletességgel tartalmazza az úthálózatot és a több tízezer hasznos helyet (POI), a menürendszer és a navigációs hangok öt különböző nyelven elérhetők Az iGO 2006 Europe verzión megtalálható részletes országok:
Kelet-Európa:
Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia és 18 nyugat-európai ország főúthálózatát is megtaláljuk.
Nyugat-Európa
Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország.
újítások az iGO-ban
Az iGO fejlesztőcsapata a grafikai megjelenítés terén ismét magasra tette a mércét. A térképek kezelése vullámgyors, és ezentúl különféle nappali és éjszakai színsémákat is beállíthatunk. Igaz, hogy még kevés kéziszámítógép képes 640x480 pixeles (VGA) képernyőfelbontásra, de az iGO már most felkészült a PDA-k új generációjára. Egy ulyen nagyfelbontású, kristálytiszta kijelzőn az igényesen kidolgozott térképek valódi vizuális élményt nyújtanak. Az új szoftververzió a 240x240 pixeles képernyőfelbontást is támogatja, így újabb készülékekkel bővül az iGO-kompatibulis PDA-k sora. A keresés funkció is változott: a jövőben GPS-koordinátát is megadhatunk, és útkereszteződésre is kereshetünk. Egységesebb lett továbbá a településkeresés, a cím- és a városmegadás funkciók összevonásával. Továbbfejlesztett navigációs funkciók Az útkereső algoritmus továbbfejlesztésével az eddiginél is gyorsabbá vált az útvonaltervezés és újratervezés. Újdonság, hogy mostantól beállíthatunk kerékpáros útvonaltervezést, ulletve az is, hogy más színnel jelennek meg a tervezett útvonal azon szakaszai, amelyek nem közelíthetők meg a beállított járműtípussal, vagy a beállított tultások figyelembevételével. A kibővített "Útvonaladatok" képernyőn ezentúl grafikus ikonok figyelmeztetnek az útvonal sajátosságaira. Így azonnal értesülhetünk arról, ha fizető útszakasz, földút vagy komp van a tervezett útvonalban, de arról is, ha a járműforgalom elől elzárt területen van a célpont. Apró, de igen hasznos újítás, hogy a szoftver megjegyzi a megtervezett útvonalat, és kulépés után újraindítva emlékszik rá, és azonnal folytatja a navigációt. Mostantól egy köztes célponthoz megérkezve nyugodtan kuléphetünk a programból. A gyakorlottabb felhasználók örömére az iGO 2006-ban már egyénuleg beállítható az adatmezők tartalma a "Vezetés" képernyőn. Mostantól fájlba rögzíthetők a GPS-től érkező, nyers NMEA adatok. A korábbi kézi nyomvonalrögzítés mellett mostantól lehetőség nyílik automatikus rögzítésre is, valamint tetszés szerint beállítható a nyomvonalrögzítés mintavételezésének sűrűsége és az automatikusan mentett nyomvonalak maximális összmérete. A nyomvonalak az új verzióban "gpx" formátumban exportálhatók. További újdonság az iGO 2006-ban a "Finomhangolás" panel, ahol a végletekig testreszabhatjuk a kijelző tartalmát, a háttérvulágítást, az Intelligens nagyítás (Smart Zoom) funkciót, vagy éppen az útvonaltervezés paramétereit. Kedvünk szerint állíthatjuk be GPS-koordináta kijelzésének formátumát, vagy szinkronizálhatjuk a PDA óráját a GPS idővel. Végezetül érdemes megemlíteni, hogy jelentős újítások történtek a felhasználói adatok kezelésében és a szoftver háttérben való futtatásában egyaránt.

A teljes térképcsalád:

gpsbolt.hu/shop.php?product=713iGO Európa 2006 | SD 1GB-os memóriakártya bruttó 39.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=714iGO Magyarország 2006 | SD 256MB-os memóriakártya bruttó 18.900 Ft
Gyártó
NNG
Gyártói cikkszám
IG-EUSD
Webáruház készítés