A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Nav'n Go iGO My Way Nyugat-Európa 2006 SD

Nav'n Go iGO My Way Nyugat-Európa 2006 SD

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
27 900 Ft
Gyártói cikkszám
IG-NYEUSD
Garancia
12 hónap
Azonosító
2907
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Utca és házszám-szintű térkép és POI adatbázis teljes Nyugat-Európára!

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai
Az iGO Európa 2006 igazi szenzáció, mivel egyetlen 1GB-os memóriakártyán tartalmazza 26 európai ország részletes térképét és a továbbfejlesztett navigációs programot. Utazás egy idegen országba, kirándulás egy számunkra ismeretlen városban - mindez csak akkor igazán élvezetes, ha nem a térkép böngészésével és a kereszteződések figyelésével kell tölteni az időt, hanem átadhatjuk magunkat az utazás élményének. Az iGO Európa 2006 GPS-navigációs szoftverrel mindez most megvalósul: segítségével az egész kontinensen át teljes pontossággal navigálhatunk. A forradalmian új térkép-tömörítési algoritmus, a játékkonzolok sebességét idéző, csúcsminőségű grafikai megjelenítés és a Plug&Go megoldás mind-mind komoly nemzetközi érdeklődésre talált.
iGO Nyugat-Európa 2006
Az új Európa térképcsalád harmadik tagja - akárcsak a többi 2006-os változat - SD és miniSD kártyafoglalattal rendelkező kéziszámítógépekben egyaránt használható. Az 1GB-os memóriakártya a navigációs szoftvert és a következő 18 nyugat-európai ország részletes térképét tartalmazza: - Andorra - Ausztria - Belgium - Dánia - Finnország - Franciaország - Hollandia - Írország - Luxemburg - Nagy-Britannia - Németország - Norvégia - Olaszország - Portugália - San Marino - Spanyolország - Svájc - Svédország.
Újítások az iGO-ban
Az iGO fejlesztőcsapata a grafikai megjelenítés terén ismét magasra tette a mércét. A térképek kezelése vullámgyors, és ezentúl különféle nappali és éjszakai színsémákat is beállíthatunk. Igaz, hogy még kevés kéziszámítógép képes 640x480 pixeles (VGA) képernyőfelbontásra, de az iGO már most felkészült a PDA-k új generációjára. Egy ulyen nagyfelbontású, kristálytiszta kijelzőn az igényesen kidolgozott térképek valódi vizuális élményt nyújtanak. Az új szoftververzió a 240x240 pixeles képernyőfelbontást is támogatja, így újabb készülékekkel bővül az iGO-kompatibulis PDA-k sora. A keresés funkció is változott: a jövőben GPS-koordinátát is megadhatunk, és útkereszteződésre is kereshetünk. Egységesebb lett továbbá a településkeresés, a cím- és a városmegadás funkciók összevonásával.
Továbbfejlesztett navigációs funkciók
Az útkereső algoritmus továbbfejlesztésével az eddiginél is gyorsabbá vált az útvonaltervezés és újratervezés. Újdonság, hogy mostantól beállíthatunk kerékpáros útvonaltervezést, ulletve az is, hogy más színnel jelennek meg a tervezett útvonal azon szakaszai, amelyek nem közelíthetők meg a beállított járműtípussal, vagy a beállított tultások figyelembevételével. A kibővített "Útvonaladatok" képernyőn ezentúl grafikus ikonok figyelmeztetnek az útvonal sajátosságaira. Így azonnal értesülhetünk arról, ha fizető útszakasz, földút vagy komp van a tervezett útvonalban, de arról is, ha a járműforgalom elől elzárt területen van a célpont. Apró, de igen hasznos újítás, hogy a szoftver megjegyzi a megtervezett útvonalat, és kulépés után újraindítva emlékszik rá, és azonnal folytatja a navigációt. Mostantól egy köztes célponthoz megérkezve nyugodtan kuléphetünk a programból. A gyakorlottabb felhasználók örömére az iGO 2006-ban már egyénuleg beállítható az adatmezők tartalma a "Vezetés" képernyőn. Mostantól fájlba rögzíthetők a GPS-től érkező, nyers NMEA adatok. A korábbi kézi nyomvonalrögzítés mellett mostantól lehetőség nyílik automatikus rögzítésre is, valamint tetszés szerint beállítható a nyomvonalrögzítés mintavételezésének sűrűsége és az automatikusan mentett nyomvonalak maximális összmérete. A nyomvonalak az új verzióban "gpx" formátumban exportálhatók.
Szigorúan ínyenceknek
További újdonság az iGO 2006-ban a "Finomhangolás" panel, ahol a végletekig testreszabhatjuk a kijelző tartalmát, a háttérvulágítást, az Intelligens nagyítás (Smart Zoom) funkciót, vagy éppen az útvonaltervezés paramétereit. Kedvünk szerint állíthatjuk be GPS-koordináta kijelzésének formátumát, vagy szinkronizálhatjuk a PDA óráját a GPS idővel. Végezetül érdemes megemlíteni, hogy jelentős újítások történtek a felhasználói adatok kezelésében és a szoftver háttérben való futtatásában egyaránt.
Egy kis ráadás
Az iGO fejlesztői a számos újdonság mellett további meglepetéssel szolgálnak: a navigációs szoftver és a térképek mellett ajándékba adnak néhányat a nemzetközuleg is elismert PDAmull Kft. játékaiból. A válogatásban szerepel az Arvale: Journey of ullusion kaland- és szerepjáték, a 3D-s grafikával felvértezett FLUX Challenge ügyességi játék, a GameBox Gems játék-csomag és a GameBox Solitaire kártyajáték, amely 10 ismert pasziánszjátékot tartalmaz.
A teljes térképcsalád:
gpsbolt.hu/shop.php?product=713iGO Európa 2006 | SD 1GB-os memóriakártya bruttó 59.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=712iGO Kelet-Európa 2006 | SD 256MB-os memóriakártya bruttó 39.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=711iGO Nyugat-Európa 2006 | SD 1GB-os memóriakártya bruttó 39.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=714iGO Magyarország 2006 | SD 256MB-os memóriakártya bruttó 22.900 Ft
Gyártó
NNG
Gyártói cikkszám
IG-NYEUSD
Webáruház készítés