A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Nav'n Go iGO My Way Magyarország 2006 SD

Nav'n Go iGO My Way Magyarország 2006 SD

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Gyártói cikkszám
IG-MOSD2006
Garancia
12 hónap
Azonosító
2317
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A legújabb és egyik legteljesebb navigációs szoftver több mint 3000 magyar település utcaszintű térképével.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai
Az új Európa termékek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű
iGO Magyarország
2006-os verziója is. Utazás az országban, kirándulás egy számunkra ismeretlen városban - mindez csak akkor igazán élvezetes, ha nem a térkép böngészésével és a kereszteződések figyelésével kell tölteni az időt, hanem átadhatjuk magunkat az utazás élményének.
Az iGO 2006 GPS-navigációs szoftverrel mindez most megvalósul: segítségével az egész országon át teljes pontossággal navigálhatunk.
Nem véletlen, hogy az iGO Kelet-Európa 2006 térképcsalád már a CeBIT-en is feltűnést keltett, hiszen a régió hosszú ideig mostohagyereke volt a navigációs piacnak. Az iGO GPS-navigációs szoftver újat kínál: azon túl, hogy a nyugati országoknál megszokott részletességgel tartalmazza az úthálózatot és a több tízezer hasznos helyet (POI), a menürendszer és a navigációs hangok öt különböző nyelven elérhetők
iGO Magyarország 2006
Az új iGO térképek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű iGO Magyarország 2006-os verziója is. A korábbi iGO vásárlók ezt a szoftver- és térképfrissítést áprulis 18-tól ingyenesen letölthetik az i-go.com honlapról. A termék a Top-Map Kft. legfrissebb térképét tartalmazza, ebben már a márciusban átadott új autópálya-szakasz is megtalálható.
Újítások az iGO-ban
Az iGO fejlesztőcsapata a grafikai megjelenítés terén ismét magasra tette a mércét. A térképek kezelése vullámgyors, és ezentúl különféle nappali és éjszakai színsémákat is beállíthatunk. Igaz, hogy még kevés kéziszámítógép képes 640x480 pixeles (VGA) képernyőfelbontásra, de az iGO már most felkészült a PDA-k új generációjára. Egy ulyen nagyfelbontású, kristálytiszta kijelzőn az igényesen kidolgozott térképek valódi vizuális élményt nyújtanak. Az új szoftververzió a 240x240 pixeles képernyőfelbontást is támogatja, így újabb készülékekkel bővül az iGO-kompatibulis PDA-k sora. A keresés funkció is változott: a jövőben GPS-koordinátát is megadhatunk, és útkereszteződésre is kereshetünk. Egységesebb lett továbbá a településkeresés, a cím- és a városmegadás funkciók összevonásával. Az útkereső algoritmus továbbfejlesztésével az eddiginél is gyorsabbá vált az útvonaltervezés és újratervezés. Újdonság, hogy mostantól beállíthatunk kerékpáros útvonaltervezést, ulletve az is, hogy más színnel jelennek meg a tervezett útvonal azon szakaszai, amelyek nem közelíthetők meg a beállított járműtípussal, vagy a beállított tultások figyelembevételével. A kibővített "Útvonaladatok" képernyőn ezentúl grafikus ikonok figyelmeztetnek az útvonal sajátosságaira. Így azonnal értesülhetünk arról, ha fizető útszakasz, földút vagy komp van a tervezett útvonalban, de arról is, ha a járműforgalom elől elzárt területen van a célpont. Apró, de igen hasznos újítás, hogy a szoftver megjegyzi a megtervezett útvonalat, és kulépés után újraindítva emlékszik rá, és azonnal folytatja a navigációt. Mostantól egy köztes célponthoz megérkezve nyugodtan kuléphetünk a programból. A gyakorlottabb felhasználók örömére az iGO 2006-ban már egyénuleg beállítható az adatmezők tartalma a "Vezetés" képernyőn. Mostantól fájlba rögzíthetők a GPS-től érkező, nyers NMEA adatok. A korábbi kézi nyomvonalrögzítés mellett mostantól lehetőség nyílik automatikus rögzítésre is, valamint tetszés szerint beállítható a nyomvonalrögzítés mintavételezésének sűrűsége és az automatikusan mentett nyomvonalak maximális összmérete. A nyomvonalak az új verzióban "gpx" formátumban exportálhatók.
További újdonság az iGO 2006-ban
A "Finomhangolás" panel, ahol a végletekig testreszabhatjuk a kijelző tartalmát, a háttérvulágítást, az Intelligens nagyítás (Smart Zoom) funkciót, vagy éppen az útvonaltervezés paramétereit. Kedvünk szerint állíthatjuk be GPS-koordináta kijelzésének formátumát, vagy szinkronizálhatjuk a PDA óráját a GPS idővel. Végezetül érdemes megemlíteni, hogy jelentős újítások történtek a felhasználói adatok kezelésében és a szoftver háttérben való futtatásában egyaránt.
A teljes térképcsalád:
gpsbolt.hu/shop.php?product=713iGO Európa 2006 | SD 1GB-os memóriakártya bruttó 59.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=712iGO Kelet-Európa 2006 | SD 256MB-os memóriakártya bruttó 39.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=711iGO Nyugat-Európa 2006 | SD 1GB-os memóriakártya bruttó 39.900 Ft gpsbolt.hu/shop.php?product=714iGO Magyarország 2006 | SD 256MB-os memóriakártya bruttó 22.900 Ft
Gyártó
NNG
Gyártói cikkszám
IG-MOSD2006
Webáruház készítés