Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Vívofit 2

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Vívofit 2
45 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó:
Garmin
Típus:
Aktivitásmérő
Gyártói cikkszám:
010-01407-00
Azonosító:
19996
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap

Keljen fel és kezdjen el mozogni a vívofit 2 segítségével. Ez az egyetlen tevékenységkövető, mely akár 1 éves elem élettartamot és háttérvilágítású kijelzőt nyújt. A nap során hanggal és motívációs sávval jelzi, az 1 órát meghaladó tétlenséget.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

  • Akár egy évet meghaladó elem élettartam
  • Hanggal és motívációs sávval jelzi, ha ideje mozogni
  • Elemzi az aktivitását és személyes napi célokat ajánl
  • A háttérvilágításos kijelzőn jelzi a lépéseket, elégetett kalóriát, távolságot és az időt; figyeli az alvást
  • Automatikusan feltölti az adatokat a Garmin Connect™ felületre, ahol tárolhatja, elemezheti és megoszthatja a tevékenységeit

   

  Mutatja az időt és ha "Ideje mozogni"

  A kutatások azt mutatják, hogy a megnyúlt tétlen időszakok, mint az asztalnál ülés, csökkentik teste zsírégető enzim termelését. Csökkentheti ezt a hatást, ha rendszeresen rövid sétákat tesz a napja során. Amíg Ön elszámolhatja az időt és esetleg elfelejt mozogni, a vívofit 2 tudja, nem téveszt. Egy piros állapotsáv jelenik meg diszkrét hangjelzés kíséretében 1 óra tétlenség után, mely ha túl sokáig marad ülve, az idő múlásával növekszik. Néhány perc séta elég ahhoz, hogy ez a mutató visszaálljon. Nem szeretne hangjelzést? Társítsa arra alkalmas telefonját, mely így rezegve adja tudtára, ha javasolt mozogni.

   

  Mindig bekapcsolva

  A vívofit 2 folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, mivel elemcsere nélkül is több, mint 1 évig képes üzemelni folyamatosan (felhasználástól függően).
  A vívofit 2 folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, a jól látható, háttérvilágítású kijelzőn pedig mutatja a lépéseket, elégetett kalóriát, megtett távolságot és a pontos időt. Állítsa be az alvó üzemmódot, mikor aludni megy, és a vívofit figyelemmel követi pihenését is. A Garmin Connect oldalon látni fogja az összes alvással töltött idejét, részletezve az aktív vagy pihentető alvást is. A vívofit 2 vízhatlan¹, így bátran zuhanyozhat, de akkor sem kell aggódnia, ha elkapja egy eső. Köszönhetően az akár 1 éves elem élettartamnak, folyamatosan viselheti ezt a pántot. Puha és hajlékony kialakításának köszönhetően kényelmes viselet, a negyedfordulatos kapocsnak köszönhetően pedig biztosan rögzül csuklóján. Az opcionálisan vásárolható pántokkal ruhatárához igazíthatja a készülék megjelenését.

   

  Személyre szabott napi célok

  A vívofit 2 megtanulja a tevékenységi szintjét, majd napi lépéscélokat javasol. Ahogy eléri ezeket a mérföldköveket, a vívofit 2 picit emeli a célokat, így sarkallva egészségesebb életvitelre. A Garmin Connecten, az ingyenes fitnessz közösségi oldalunkon virtuális medálokat kap előrehaladása során.

   

  Mozogjon tovább

  Ha készen áll arra, hogy továbblépjen az egészségesebb életvitel felé, a vívofit 2 további funkciókat biztosít az ösztönzésére. A tevékenységmérő segítségével külön mérheti egy-egy séta vagy futás adatait is. Használjon szívritmus érzékelőt² és a vívofit 2 rögzíti ezt az adatot is a pontosabb kalóriaszámításért minden aktivitás során, legyen az futás vagy egy edzés az edzőteremben. A részletes kalóriaszámításért hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon és kapcsolja össze a Garmin Connect fiókjával. Ezzel lehetővé válik az elfogyasztott és a vívofit 2 által a nap során rögzített, elégetett kalóriák öszevetése.

   

  Csatlakozzon

  A nap során a vívofit 2 folyamatosan szinkronizálja adatait a Garmin Connect felületre, ahol könnyen átláthatja fejlődését, online kihívásokban vehet részt és virtuális érmeket szerezhet meg. Rendkívül egyszerű elkezdeni, csak állítsa be az pántot számítógépén vagy egy arra alkalmas telefonnal³ és a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

   

  ¹Vízhatlanság: 5 ATM (50 méter)
  ²Egyes modelleknél alaptartozék, más modelleknél külön vásárolható.
  ³A kompatibilis telefonok listája a http://www.garmin.com/BLE hivatkozáson található.

   

  A doboz tartalma

  • vívofit 2 nagy és kicsi karpánttal
  • USB ANT Stick™
 • Ellenállósági szint
  5 ATM**
  Szívritmus jeladó
  Igen (opcionális jeladóval)
  Sapphire kiadás (karcálló, zafír lencsével)
  Nem
  HRM Bundle (szívritmus jeladóval)
  Nem
  Szín
  fekete
  Gyártói cikkszám
  010-01407-00
  Azonosító
  19996
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés