Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


TomTom Via 135 Europe

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
TomTom Via 135 Europe
50 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás:
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó:
TomTom
Típus:
Autós navigáció
Gyártói cikkszám:
1EQ5.002.06
Azonosító:
11839
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap
5" kijelző, Európa térkép (45 ország), IQ Routes ™ technológia, Bluetooth + 90 napos legfrissebb térkép garancia, Bluetooth telefon kihangosítóval.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 • Legfrissebb térkép garancia
  A TomTom térképszolgáltató vállalatként rendszeresen kiad új térképverziókat. Elképzelhető, hogy egy vadonatúj TomTom készülék vásárlásakor már rendelkezésre áll a hozzá tartozó térkép egy újabb verziója.
  A TomTom szeretné biztosítani, hogy a legújabb térképet használja a vezetés során, ezért ha a térképnek új verziói jelennek meg a készülék használatának megkezdése után 90 napon belül, ezeket a térképet ingyen letöltheti. Hozza ki a legtöbbet a 90 napos Legújabb térkép garanciája szolgáltatásból: mihelyt lehet, csatlakoztassa TomTom készülékét internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez.

   

  Speak & Go
  A TomTom Speak & Go segítségével a készüléket kizárólag saját hangjával is vezérelheti.

  Hívások kihangosítása
  Használja az eszközt mobiltelefonjához való autós készletként. Most már biztonságosan kezdeményezhet és fogadhat vezetés közben telefonhívásokat úgy, hogy az útra is tud figyelni, elérhető is lesz.

   

  Utcanevek bemondása
  Segítünk, hogy az úton tarthassa a szemét: a szóbeli utasítások most már az utcaneveket is tartalmazzák, még egyértelműbbé téve a bekanyarodás helyét.

   

  3 szintű térképek
  Gyorsabban célba ér a több mint egyszerű térképpel, mert ez 3 szintű navigációs technológia: indulás a legfrissebb térképpel, a TomTom IQ Routes pedig a leggyorsabb utakat és a legpontosabb érkezési időt mutatja. A 3. szint, a TomTom Map Share segít Önnek, hogy elkerülje a kerülőutakat és még gyorsabban érhessen célba.

   

  TomTom Sebességmérő kamerák
  A készülék mutatja a sebességmérő kamerák helyzetét, beleértve a más felhasználók által bejelentett kamerákat is. Más figyelmeztetéseket is ad az Ön előtt álló útra vonatkozóan, például a rögzített sebességmérő kamerákról, valamint az átlagsebesség-ellenőrzésekről. Ezzel megtakarítja a gyorshajtás miatti bírságokat, és segít Önnek biztonságban és kipihenten megérkezni.

   

  Integrált rögzítés
  Egy kényelmes kihajtható rögzítő van beépítve a készülékébe, így az mindig ott lesz, amikor csak szüksége van rá. Könnyedén felszerelheti a szélvédőre. Az opcionális tapadókorong segítségével megfordíthatja, és a műszerfalra erősítheti, ahol a képernyő magától a helyes irányba fordul.

   

  Parkolássegítő
  Közeli parkoló keresése a TomTom készülék segítségével. Mivel a Parkolássegítő az utazás során végig elérhető, lehetősége van arra, hogy közvetlenül a legközelebbi parkolóhoz navigáljon az útvonal tervezésekor, illetve hogy az úti céljához vagy az aktuális pozíciójához közeli parkolót keressen az adott útvonalon.

   

  Gyakori úti célok
  Ikonokkal jelölheti a leggyakoribb úti céljait, és saját szöveggel is elláthatja őket. Így személyre szabhatja a navigálást, ráadásul még könnyebben és még hamarabb el tud jutni a leggyakrabban felkeresett helyekre.

   

  INGYENES napi térképmódosítások
  INGYENES napi térképmódosítások a TomTom Map Share közösségtől. Legyen Ön is a 21 millió vezető közösségének tagja, és vezessen mindig a legújabb térképjavításokkal. Csatlakozzon a tomtom.com/getstarted oldalon, és kapjon térképmódosításokat INGYENESEN minden nap.

   

  TomTom IQ Routes
  A világ legnagyobb valós utazási időket tartalmazó adatbázisa van benne minden TomTom készülékben. Ami a leggyorsabb útvonalat és a legpontosabb érkezési időt biztosítja Önnek. Ez nagyszerű lehetőség!

   

  Tökéletesített sávnavigáció
  Világosan mutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a csomópontokban, így nem szalasztja el a lekanyarodást. Valósághűen, 3D-ben jeleníti meg az autópályák csomópontjait, hogy biztonságban és nyugalomban autózhasson.

   

  A QuickGPSfix szolgáltatás
  A QuickGPSfix lerövidíti az Ön GPS pozíciójának megtalálásához szükséges időt, hogy mihamarabb útnak indulhasson.

   

  Alaposan kidolgozott térképek
  Az alaposan kidolgozott térképekkel készen áll az indulásra. Az IQ Routes megbízható érkezési időpontokat szolgáltat. És az érdekes pontok pl. telefonszámok, nyitvatartási idők még több információt biztosítanak készülékén.

   

  Érdekes pontok
  Az Ön előre telepített térképei Érdekes pontokkal is rendelkeznek a benzinkutaktól a szállodákig, így biztos lehet abban, hogy megtalálja, amit keres.

   

  Figyelmeztetés gyorshajtásra
  Figyelmeztet a gyorshajtásra, még akkor is, ha épp nincs megtervezett útvonala.

   

  Segítség! - vészhelyzet menü
  A helyi sürgősségi szolgálatok adatai érintésnyi távolságra. Ezek az információk - többek között kórházak és autómentők adataival - bárhol segítséget jelenthetnek.

   

  Biztonsági zár
  Szüneteket javasol vezetés közben; figyelmeztet templomok és iskolák megközelítésekor; figyelmeztet a burkolatlan utakra; emlékezteti Önt, hogy ne hagyja a készüléket az autóban; elrejti a térkép nézetet egy kiválasztott sebesség felett; külföldön emlékezteti, hogy az út melyik oldalán kell vezetni.

   

  Gyors útvonaltervezés
  Nem kell többet várakoznia - a készülék másodpercek alatt kiszámítja az útvonalat, így sokkal hamarabb útra kelhet, mint eddig bármikor.

   

  Öko útvonalak
  Ezeken az üzemanyag szempontjából takarékos öko útvonalakon vezetve pénzt takaríthat meg és csökkentheti a környezetre gyakorolt hatását.

   

  Műszaki adatok

  • Üzemidő: Akár 2 óra önálló működés
  • Csatlakozás a LIVE szolgáltatásokhoz: Nincs
  • Bluetooth: Hívások kihangosításához
  • Memória: 4GB
  • Bővítés: microSD
  • Képernyő: 5"
  • Képernyő típus: 16:9 resistive touchscreen
  • Képernyő felbontás: 480 x 272 képpont
  • Méretek (szélesség × magasság × vastagság): 134 x 95 x 20 mm
  • Súly: 181

   

  A doboz tartalma

  • TomTom Via 135 integrált autós tartóval
  • PC kábel
  • USB-s szivargyújtó adapter (PC kábellel kiegészítve autós töltő)
 • ROM memória
  4 GB
  TMC vevő
  Opcionális
  Bluetooth
  Igen
  FM Transzmitter
  Nem
  Kijelző méret
  5 "
  Kijelző felbontás
  480x272
  Navigációs szoftver
  TomTom
  Térkép
  Európa
  Ingyenes térképrissítés
  2 év
  Gyártói cikkszám
  1EQ5.002.06
  Azonosító
  11839
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés