Elérhetőségeink
Telefon: +36 1 422 1744
Mobil: +36 30 251 7535
E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.
Nyitva: H-P 10:00-17:00
SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Sygic GPS Navigation PNA

Sygic GPS Navigation PNA

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
18 990 Ft
Gyártói cikkszám
SYG-GPS-NAV-PNA
Garancia
12 hónap
Típus
Navigációs szoftver
Azonosító
10697
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A profi autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás közösségi élettel telítve. Ez a Sygic GPS Navigation a Sygic futurisztikus, háromdimenziós terméke.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

A termék tulajdonságai

Hangutasítások több, mint húsz nyelven, POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információk a Wikipédiából, mindez TeleAtlas térképalapon. Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok a Sygic-tól helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Sygic felhasználókkal. Helyzetünk közzététele közösségi oldalakon (Facebook, Twitter) A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva, stabul, megbízható és minden eddiginél gyorsabb tudást biztosítva ezzel, amit csak internetkapcsolat adhat vulágszerte. Azoknak, akik az online kapcsolatot részesítik előnyben, a Sygic valós idejű információkat ajánl. Chatelhet, barátok hollétéről tájékozódhat, megoszthatja velük tartózkodási helyét, vagy választott későbbi célpontját, időjárást és forgalmat ellenőrizhet... A Sygic GPS Navigation a következő generációs okostelefonok és személyes navigációs eszközökre készült.

 

Frissítési információk:
A szoftver a Sygic Assistant segédprogrammal valamint a magyarországi forgalmazónál frissíthető.

 

Legfrissebb térképek
Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest aleggyorsabban célba érjen.
3D Hardvergyorsítás
A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja.

 

Valósidejű forgalmi információ
Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített – pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció TMC-vevő használatával áll rendelkezésre a szolgáltatást ingyenesen biztosító országokban.

 

Közvetlen utcakeresés
Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

 

Navigációs utasítások
A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

 

Sebességmérő kamerák bejelentése
A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

 

Sebességkorlát jelzése a térképen
Ha túl erősen nyomja a gázpedált, a Sygic figyelmeztetni önt a megfelelő pullanatban kép és hangjelzéssel. Nem lesz több büntetőcédula az átlépett sebességhatár miatt.

 

Figyelmeztetés a következő sebességkorlát változásra
Mindig tudni fogja, hogy mikor változik meg a sebességkorlátozás, valamint a változás bekövetkezésig hátralévő távolságot.

 

Sebességmérő kamera figyelmeztetés
A Sygic alkalmazás előtelepített állandó sebességmérő kamera adatbázissal rendelkezik. Kép és hangjelzés segíti önt a biztonságosabb és felelősségteljesebb vezetésben.

 

Többpontos útvonaltervezés
Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

 

Színsablonok
A térkép megjelenítés igazodik az aktuális látási viszonyokhoz. Sötétben a navigáció automatikusan éjszakai módba vált és sötét színeket jelenít meg. A fényerő csökken, így az nem lesz zavaró.

 

Navigálás irányítószám alapján
Egyszerűen adja meg a címhez tartozó irányítószámot és már indulhat is.

 

GPS koordináták megadása
A célpont megadható a koordináták alapján is. Ez a lehetőség egy értékes alternatív megoldás a hagyományos cím megadás mellett, akár kempingezni megy akár a város közepén keres egy címet.

 

Gyors keresés ™
A leggyorsabb lehetőség POI vagy cím keresésére. Csak érintse meg a nagyítót és máris kereshet közvetlenül a térképről.

 

Iránytű szerinti iránykeresés
A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.

 

Multitask támogatás
Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

 

Térképek a készüléken
A Sygic a térképeket a készülékben tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

 

Google Local Search™
A Google teljes ereje a Sygic alkalmazásban.

 

Kedvenc POI importálása
Fejlessze tovább a térképeket további POI-k hozzáadásával. További információk itt

 

Útinapló
Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

 

Gyors segítség
Keresse meg a legrövidebb utat a legközelebbi kórházhoz, rendőrállomáshoz, gyógyszertárhoz vagy benzinkúthoz.

 

Városinformációk
A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres, vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

 

Időjárás
Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

 

Érdekes pontok (POI)
Az érdekes pontok (POI) csoportokba szervezve találhatók meg, pl. éttermek, parkolók, bank automaták stb. Válassza ki bármelyik POI-t a listából és értékes információkat kaphat az adott helyről: cím, nyitva tartás, telefonszám. Természetesen lehetőség van az adott helyhez navigálni is.

 

Helyzet megosztása
Síelni megy vagy egy zenei fesztiválra, ahol könnyen eltűnhet a tömegben? Ossza meg pozícióját és helyzetét a barátaival és nézze meg ők merre járnak és mit csinálnak.

 

Úti cél megosztása
Néhány érintéssel bármulyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és emaul-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

 

Facebook és Twitter integráció
A “Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz” funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a „követői” tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profuljában – akár Google Maps helymeghatározással együtt.

 

Kompatibulis eszközök
A szoftver minimális igénye a következő: - Windows CE 6.0 - 500 MHz CPU - 128 MB RAM - 480x272 felbontás A kompatibulitás az alábbi eszközökkel garantált: WayteQ x820/x820BT/x920/x920BT/N800/x990/x850/x950/x950BT/x950-HD/x950BT-HD/x960BT

Gyártó
Sygic
Navigációs szoftver
Sygic
Térkép
Európa
Gyártói cikkszám
SYG-GPS-NAV-PNA
Webáruház készítés