Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Virb XE akciókamera

Garmin Virb XE akciókamera
 • Garmin Virb XE akciókamera
 • Garmin Virb XE akciókamera

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
162 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Akciókamera
Gyártói cikkszám
010-01363-10
Azonosító
20644
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
20644
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A VIRB XE akciókamera részletekben gazdag, nagy felbontású, széles látószögű felvételeket készít akár 1080p60 videófelbontásban vagy 12 megapixeles fénykép módban, akár 30 képkockát másodpercenként. A legkeményebb környezeti hatásokat figyelembe véve tervezték, így például a VIRB XE akár 50 méteres mélységbe is meríthető külön tok nélkül, miközben kristálytiszta hangot vesz fel. A Garmin GPS-es tapasztalatával és a G-Metrix móddal rávetítheti felvételére hogy milyen gyorsan, milyen messze, milyen magasan és milyen intenzíven is ment valójában.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Professzionális videófelvételek

Köszönhetően a lenyűgöző, nagyfelbontású videófelvételnek 1440p30, 1080p60 és 720p120 felbontásokban, a VIRB XE készen áll arra, hogy ragyogó részletességgel örökítse meg élményeit. Egyedi, teljesen üveg lencséjével, nagy felbontásával, nagyítási szintjeivel, valamint a nagy sebességű felvételével, mely akár 240FPS is lehet (480p felbontásnál), a VIRB XE biztosítja a legjobb felvételt. A kézi beállításoknak köszönhetően módosíthatja a fehéregyensúlyt, expozíciós időt, így még jobban személyre szabhatja a felvételt.

 

Magas minőségű fényképek
A különálló fényképező gombbal széles látószögű, 12 megapixeles fényképeket készíthet, akár 30 kockát másodpercenként. Akár akkor is fotózhat, ha közben videófelvételt készít. A VIRB XE beállítható automatikus fényképezésre, ekkor akár 120 másodpercenként is készíthet felvételt. A kiterjesztett Timelapse módban a VIRB XE energiatakarékos üzemmódra vált, így a hosszú felvétel esetén maximalizálhatja az akkumulátoros üzemidőt.

 

G-Metrix
Rögzítsen többet, mint csupán a pillanat videó változatát a G-Metrix segítségével. A VIRB XE beépített Garmin GPS-t, gyorsulásérzékelőt, irányérzékelőt és számos egyéb, vezeték nélküli szenzor csatlakoztatási lehetőségét tartalmazza. Élje át újra az élményeit nagyobb felbontásban, mint eddig bármikor az ingyenes mobilos és számítógépes alkalmazásainkkal, mely automatikusan rávetíti a műszereket, grafikonokat és egyéb adatokat, hogy jobban átélhesse a kalandot.

 

Gumírozott és merülésre kész
A VIRB XE merülésre kész (akár 50 méterig) anélkül, hogy bármilyen külső tokra lenne szükség. Ellenálló, kis méretű és kész ellenállni az elemeknek, még úgy is, hogy a mikrofonja kristálytiszta hangot vesz fel (amire a tokozott kamerák nem képesek). Köszönhetően a hidrofób, sima, üveg lencsének, a víz alatti felvételek is pengeélesek, és a merülést és víz felé emelkedést sem zavarják meg a vízcseppek.

 

Beépített Wi-Fi®
Csatlakoztasson egy vagy több VIRB XE kamerát a Garmin VIRB® Mobile alkalmazásához arra alkalmas okostelefonján¹ vagy tabletjén. Ezzel lehetősége lesz beállítani felvételeit több kamerán egyidejűleg, visszajátszhatja a felvett jeleneteket, rávetítheti a G-Metrix adatokat a videóra és feltöltheti őket a felhőbe. A VIRB XE akár arra alkalmas Garmin készülékről is beállítható, vezérelhető.

 

Képstabilizáció
A VIRB XE a kamera mozgását elemző érzékelőkkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a felvétel mindig stabil marad. Az elektronikus képstabilizátor csökkenti a kamera remegését és az elmosódott felvételeket akkor is, ha éppen durva terepen halad.

 

Bluetooth-előkészített hang
A Bluetooth 4.0 rendszernek köszönhetően a VIRB XE vezeték nélküli headsethez vagy mikrofonhoz is csatlakozhat, így nagy felbontásban rögzítheti a hangokat és beszédet is. Legyen akár csak távolabb a kamerától vagy a motoron rögzítse a beszédet, a VIRB XE biztosítja, hogy ne maradjon le semmi.

 

Távirányítási rendszer
A VIRB XE élvezi a Garmin ökorendszer minden előnyét, a könnyű és kibővített kameravezérlésért. Irányítsa és kezelje az opcionális VIRB távvezérlővel a VIRB XE készülékét, vagy használjon hordozható Garmin navigációt, fitneszkészüléket vagy másik VIRB kamerát.

 

Több kamera szinkronizálása
A Garmin GPS-ek erejét kihasználva a VIRB XE egyszerűsíti a bonyolult, több kamerás felvételeket, automatikus szinkronizálásának köszönhetően, így képkockánkénti pontossággal vehet fel egyszerre több nézőpontból. Használja a VIRB Edit programot a folyamatos átmenetekhez a kamerák között, elkerülve az időigényes igazításokat és beállításokat.

 

Egyérintéses felvétel
A VIRB XE a könnyű kezelhetőséget figyelembe véve lett kifejlesztve, így a kamera tetején található kapcsolóval indíthatja a felvételt vagy készíthet fotót. Egy kesztyűben is jól érezhető kapcsolás a kapcsolón és a felvétel elindul még akkor is, ha a kamera előtte ki volt kapcsolva.

 

Filmezzen tovább a gumírozott tápellátással
A VIRB XE vízhatlan tápcsatlakozással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja külső áramforráshoz olyan zord környezeti viszonyok között is. A teljes rugalmasság érdekében a VIRB XE újratölthető, cserélhető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik.

 

VIRB Követés
A VIRB Tracking megmutatja a kamera utolsó pozícióját, így könnyedén megtalálhatja. A VIRB Tracking arra alkalmas Garmin készülékkel vagy okostelefonnal használható¹.

 

Lenyűgöző videó könnyedén
A VIRB Edit, az ingyenes szerkesztőprogramunk automatikusan generál nagyszerű, könnyedén megosztható videókat az élményeiről, köszönhetően a VIRB által rögzített G-Metrix adatoknak. Választhat manuális vezérlést is, ekkor szerkesztheti a felvételt, módosíthatja a G-Metrix műszereket, zenét adhat hozzá és könnyedén válthat kamerák képe között. A VIRB Edit segít a kamera szoftverét naprakészen tartani.

 

Tartók
Számos különböző tartó segít a kamera biztos rögzítésében. Az íves vagy sima felületre ragaszthatótól a kormányra, sisakra, mellkasra vagy egyéb helyekre rögzíthető változatokig minden megtalálható. A VIRB tartók professzionális, csúszásbiztos Allen rögzítéssel bírnak a maximális nyomatékért és ellenálló felszerelésért.

 

¹Kompatibils Bluetooth® Smart Ready telefonokkal; vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával bővebb információkért.

Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Google Inc. védjegye. A Bluetooth szó és logó a Bluetooth SIG, INC. védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance Corporation védjegye.

 

A doboz tartalma

 • A VIRB XE akciókamera
 • Újratölthető akkumulátor
 • Töltő/adatkábel
 • Lapos és íves felületre ragasztható tartó
 • Vízszintes és függőleges felszerelő adapter
 • Rövid és hosszú bővítókarok
 • Rövid és hosszú csavarok
 • Csavar
 • Használati útmutató
Gyártói cikkszám
010-01363-10
Webáruház készítés