Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Virb X akciókamera

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Virb X akciókamera
 • Garmin Virb X akciókamera
 • Garmin Virb X akciókamera
115 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás:
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó:
Garmin
Típus:
Akciókamera
Gyártói cikkszám:
010-01363-00
Azonosító:
20643
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap

A VIRB X akciókamera részletekben gazdag, nagy felbontású, széles látószögű felvételeket készít akár 1080p30 videófelbontásban vagy 12 megapixeles fénykép módban, akár 10 képkockát másodpercenként. A legkeményebb környezeti hatásokat figyelembe véve tervezték, így például a VIRB X akár 50 méteres mélységbe is meríthető külön tok nélkül, miközben kristálytiszta hangot vesz fel. A Garmin GPS-es tapasztalatával és a G-Metrix móddal rávetítheti felvételére hogy milyen gyorsan, milyen messze, milyen magasan és milyen intenzíven is ment valójában.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 • Professzionális videófelvételek

  Köszönhetően a lenyűgöző, nagyfelbontású videófelvételnek 1080p30 és 480p120 felbontásokban, a VIRB X készen áll arra, hogy ragyogó részletességgel örökítse meg élményeit. Egyedi, teljesen üveg lencséjével, nagy felbontásával, nagyítási szintjeivel, a VIRB X biztosítja a legjobb felvételt.

   

  Magas minőségű fényképek
  A különálló fényképező gombbal széles látószögű, 12 megapixeles fényképeket készíthet, akár 10 kockát másodpercenként. Akár akkor is fotózhat, ha közben videófelvételt készít. A VIRB X beállítható automatikus fényképezésre, ekkor akár 120 másodpercenként is készíthet felvételt. A kiterjesztett Timelapse módban a VIRB X energiatakarékos üzemmódra vált, így a hosszú felvétel esetén maximalizálhatja az akkumulátoros üzemidőt.

   

  G-Metrix
  Rögzítsen többet, mint csupán a pillanat videó változatát a G-Metrix segítségével. A VIRB X beépített Garmin GPS-t, gyorsulásérzékelőt, irányérzékelőt és számos egyéb, vezeték nélküli szenzor csatlakoztatási lehetőségét tartalmazza. Élje át újra az élményeit nagyobb felbontásban, mint eddig bármikor az ingyenes mobilos és számítógépes alkalmazásainkkal, mely automatikusan rávetíti a műszereket, grafikonokat és egyéb adatokat, hogy jobban átélhesse a kalandot.

   

  Gumírozott és merülésre kész
  A VIRB X merülésre kész (akár 50 méterig) anélkül, hogy bármilyen külső tokra lenne szükség. Ellenálló, kis méretű és kész ellenállni az elemeknek, még úgy is, hogy a mikrofonja kristálytiszta hangot vesz fel (amire a tokozott kamerák nem képesek). Köszönhetően a hidrofób, sima, üveg lencsének, a víz alatti felvételek is pengeélesek, és a merülést és víz felé emelkedést sem zavarják meg a vízcseppek.

   

  Beépített Wi-Fi®
  Csatlakoztasson egy vagy több VIRB X kamerát a Garmin VIRB® Mobile alkalmazásához arra alkalmas okostelefonján¹ vagy tabletjén. Ezzel lehetősége lesz beállítani felvételeit több kamerán egyidejűleg, visszajátszhatja a felvett jeleneteket, rávetítheti a G-Metrix adatokat a videóra és feltöltheti őket a felhőbe. A VIRB X akár arra alkalmas Garmin készülékről is beállítható, vezérelhető.

   

  Bluetooth-előkészített hang
  A Bluetooth 4.0 rendszernek köszönhetően a VIRB X vezeték nélküli headsethez vagy mikrofonhoz is csatlakozhat, így nagy felbontásban rögzítheti a hangokat és beszédet is. Legyen akár csak távolabb a kamerától vagy a motoron rögzítse a beszédet, a VIRB X biztosítja, hogy ne maradjon le semmi.

   

  Távirányítási rendszer
  A VIRB X élvezi a Garmin ökorendszer minden előnyét, a könnyű és kibővített kameravezérlésért. Irányítsa és kezelje az opcionális VIRB távvezérlővel a VIRB X készülékét, vagy használjon hordozható Garmin navigációt, fitneszkészüléket vagy másik VIRB kamerát.

   

  Több kamera szinkronizálása
  A Garmin GPS-ek erejét kihasználva a VIRB X egyszerűsíti a bonyolult, több kamerás felvételeket, automatikus szinkronizálásának köszönhetően, így képkockánkénti pontossággal vehet fel egyszerre több nézőpontból. Használja a VIRB Edit programot a folyamatos átmenetekhez a kamerák között, elkerülve az időigényes igazításokat és beállításokat.

   

  Egyérintéses felvétel
  A VIRB X a könnyű kezelhetőséget figyelembe véve lett kifejlesztve, így a kamera tetején található kapcsolóval indíthatja a felvételt vagy készíthet fotót. Egy kesztyűben is jól érezhető kapcsolás a kapcsolón és a felvétel elindul még akkor is, ha a kamera előtte ki volt kapcsolva.

   

  Filmezzen tovább a gumírozott tápellátással
  A VIRB X vízhatlan tápcsatlakozással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja külső áramforráshoz olyan zord környezeti viszonyok között is. A teljes rugalmasság érdekében a VIRB X újratölthető, cserélhető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik.

   

  VIRB Követés
  A VIRB Tracking megmutatja a kamera utolsó pozícióját, így könnyedén megtalálhatja. A VIRB Tracking arra alkalmas Garmin készülékkel vagy okostelefonnal használható¹.

   

  Lenyűgöző videó könnyedén
  A VIRB Edit, az ingyenes szerkesztőprogramunk automatikusan generál nagyszerű, könnyedén megosztható videókat az élményeiről, köszönhetően a VIRB által rögzített G-Metrix adatoknak. Választhat manuális vezérlést is, ekkor szerkesztheti a felvételt, módosíthatja a G-Metrix műszereket, zenét adhat hozzá és könnyedén válthat kamerák képe között. A VIRB Edit segít a kamera szoftverét naprakészen tartani.

   

  Tartók
  Számos különböző tartó segít a kamera biztos rögzítésében. Az íves vagy sima felületre ragaszthatótól a kormányra, sisakra, mellkasra vagy egyéb helyekre rögzíthető változatokig minden megtalálható. A VIRB tartók professzionális, csúszásbiztos Allen rögzítéssel bírnak a maximális nyomatékért és ellenálló felszerelésért.

   

  ¹Kompatibils Bluetooth® Smart Ready telefonokkal; vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával bővebb információkért.

  Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Google Inc. védjegye. A Bluetooth szó és logó a Bluetooth SIG, INC. védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance Corporation védjegye.

   

  A doboz tartalma

  • A VIRB X akciókamera
  • Újratölthető akkumulátor
  • Töltő/adatkábel
  • Lapos és íves felületre ragasztható tartó
  • Alap tartó adapter
  • Hosszú csavar
  • Csavar
  • Használati útmutató
 • Gyártói cikkszám
  010-01363-00
  Azonosító
  20643
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés