Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin NüviCam LMT Európa

Garmin NüviCam LMT Európa
 • Garmin NüviCam LMT Európa
 • Garmin NüviCam LMT Európa
 • Garmin NüviCam LMT Európa
 • Garmin NüviCam LMT Európa

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
159 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Autós
Gyártói cikkszám
010-01378-03
Azonosító
20503
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
20503
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
 • Egybeépített, 15,4 cm képátlójú prémium navigációs készülék és fedélzeti kamera, vezetési figyelmeztetésekkel
 • Részletes Európa térkép készülék élettartamra szóló ingyenes¹ frissítéssel és forgalmi információs értesítésekkel
 • Beépített fedélzeti kamera, mely folyamatosan rögzít a vezetés során, ütközéskor pedig elmenti a felvételt
 • Ráfutásos ütközés figyelmeztetés², mely riaszt, ha túl közel kerül az előtte haladóhoz
 • Sávelhagyás figyelmeztetés², ami riaszt, ha kisodródik a sávjából
 • Garmin Real Vision™: az úticélhoz közeledve megjeleníti azt a kamera képén

 

A nüviCam LMT új szintre emeli az autós navigációt, mivel a beépített kamerájával segíti a vezetési éberséget és felveszi a teljes útvonalat.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai

Innovatív külső
Jobban látni szeretné az útvonalát? Vessen egy pillantást a nagy felbontású, 15,4 cm képátlójú kijelzőre, mely kétujjas nagyítást is támogat. A mágneses tartónak köszönhetően a nüviCAM biztosan rögzül a szélvédőn teljes útja során.
A nüviCam LMT előre betöltött Európa térképet tartalmaz, mely ingyenes, készülék élettartamra szóló¹ frissítéseket is tartalmaz, így biztosan a legújabb elérhető térképeken navigálhat, valamint a legrészletesebb POI (Érdekes Pontok) adatbázisból kereshet. A térképek a készülék hasznos élettartamáig ingyenesen letölthetőek, nem szükséges további előfizetés vagy vásárlás.

 

Kerülje el a forgalmi akadályokat
Az INGYENES, készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetésnek köszönhetően a nüviCam LMT segít elkerülni a fennakadásokat, késéseket.
A kijelző jobb oldalán jelennek meg az útvonalra vonatkozó információk, így folyamatosan láthatja a térképet, miközben a szükséges adatokat is megkapja.

Ha készüléke csatlakoztatva van a Smartphone Link alkalmazással, mobiltelefonja adatkapcsolatát használva szinte valós idejű forgalmi adatokat is kaphat, így láthatja, hol, milyen sebességgel halad a forgalom.

 

Prémium vezetői éberséget fenntartó funkciók
A nüviCam LMT az egyik legátfogóbb navigációs készülék, mely az utakat róhatja. Azokat a legújabb vezető éberségét fenntartó funkciókat tartalmazza, mely csak a luxusautókban található meg. Például képes jelezni ráfutásos ütközésre², így ha túl közel kerül az előtte haladóhoz, riaszt. Figyelmeztet a sávelhagyásra is , ha elkezdene kisodródni a sávjából esetleg a szemközti forgalomba².

 

Beépített fedélzeti kamera

A nüviCam LMT egy olyan szemtanú éberségét biztosítja, aki sohasem pislog. Nagy felbontású, beépített kamerájával végig rögzíti a vezetését. Ha ütközés történik, a beépített gyorsulásérzékelő jele miatt zárolja a felvételt. A GPS mindig tárolja az esemény pontos helyét és idejét. Az elfordítható kamera lencsének köszönhetően beállíthatja, hogy pontosan előre nézzen a kamera, bárhova is rakja a szélvédőn.
Visszajátszhatja a felvételt a hatalmas, 15,4 cm képátlójú kijelzőn (melyen akár a térképen is láthatja, hogy merre járt az esemény idején). Ha szeretné, később számítógépen is megnézheti a videót. A pillanatfelvétel funkciónak köszönhetően fényképeket is csinálhat, valamint akár ki is veheti autójából a készüléket, hogy külső felvételeket készítsen. A felvételek tárolásához legalább 4 GB-os microSD kártya szükséges (class 4 sebességnél nagyobb javasolt).

 

Legyen pontos képe az úticéljáról
Köszönhetően a Garmin Real Vision™ funkciónak, a nehezen leolvasható házszám már a múlté. Ha közeledik úticéljához, a nüviCam LMT megjeleníti a kamera képét, melyen egy jól látható nyíl mutatja a címet, ahova mennie kell.

 

Beszéljen a nüviCamhez

A nüviCam LMT biztosítja a hangvezérlés lehetőségét. Beszéljen és a készülék annak megfelelően cselekszik, így kezét végig a kormányon tarthatja. Magyar nyelven a készülék betanítható bizonyos utasítások végrehajtására, ehhez szükséges végighaladni egy pár perces folyamaton.

 

Bluetooth® kompatibilis

Párosítsa Bluetooth képes telefonjával a nüviCam LMT-t így vezeték nélkül intézhet telefonhívásokat a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül. Legyen a telefonja akár a zsebében vagy a kesztyűtartóban, könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat úgy, hogy figyelmét továbbra is az útra összpontosítja.

 

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link egy díjmentes alkalmazás, mely kapcsolódik a nüviCam LMT-vel az iPhone® vagy Android™ okostelefonjával. Amikor párosítva van, a nüvi a telefon adatkapcsolatát³ használva tölt le adatokat. A Smartphone Link alkalmazással kényelmesen küldhet helyeket vagy címeket a telefonjáról a nüvijére.

A Smartphone Link számos Garmin Live szolgáltatás elérésére biztosít lehetőséget, például forgalmi- és időjárási információkhoz. A Smartphone Link iPhone 4S vagy újabb, valamint egyes Android készülékekkel működik.

 

Navigáljon könnyedén a bonyolult kereszteződésekben
Aktív sávinformációs szolgáltatás, mely bonyolultabb kereszteződések és forgalmi csomópontokon is magabiztosan vezeti át. Ahogy közeledik, egy animáció segítségével mutatj a rendszer, merre is kell tartania. A Madártávlati képek részletes, könnyen áttekinthető ábrát mutatnak felülnézetből. Jól megkülönböztethető, színes nyilak mutatják a követendő sávot. Egyes kereszteződésekben a nüviCam LMT fotorealisztikus képet mutat a valós táblákkal és környezettel, így könnyítve meg a biztos tájékozódást útja során.

 

A Foursquare Érdekes Pontok millióit biztosítja

Ilyen sok adatból a nüviCam LMT könnyűvé teszi a POI-k keresését, legyen az vállalkozás, üzlet, étterem vagy egyéb cél. Az adatbázis bővebb, pontosabb vonatkozó információkat is tartalmaz a Foursquare adatok alapján, melyek az új keresési oldalon a felső találatokként szerepelnek.
Amikor használja a Smartphone Link alkalmazást, a nüviCam LMT készülékkel párosítva, könnyedén bejelentkezhet a Foursquare használatával az adott pontnál, valamint áttekintheti annak értékelését, nyitva tartását, árkategóriáját.

 

Találja meg pontosan hova kell mennie
A Direct Access funkcióval könnyen megtalálhatja a szükséges bejáratot az olyan komplex céloknál is, mint a nagyobb bevásárlóközpontok, repülőterek. Ha például a kívánt bolt a felső szinten található, a készülék a megfelelő parkolórészre vezeti.

 

Még több információ egy pillantásra
A nüviCam LMT folyamatosan mutatja a térképet, míg mellette számos, egyéb információt meg tud jeleníteni. Azok részleteihez csak érintse meg a kijelzőt. Útja során képes jelezni a közelgő szolgáltatásokat, valamint megjelenítheti az olyan létesítményeket, mint bankautomaták, éttermek vagy benzinkutak.

A nüviCam LMT megjeleníti a sebességhatárokat, aktuális sebességet és várható érkezési időt is. Egy gyors pillantással leolvashatja az aktuális utcát, amin halad.

 

Készülék kezelése egy helyen
Használja a Garmin Express alkalmazást, hogy a nüviCam LMT naprakész maradjon. A Garmin Express segítségével könnyedén frissíthet térképet, rendszerszoftvert, mentheti kedvenceit vagy telepíthet különleges járműikonokat vagy hangokat.

 

Vezeték nélküli tolatókamera
A teljes navigációs megoldásért párosítsa a nüviCam LMT készülékért BC™ 30 vezeték nélküli kamerával (külön megvásárolható, szakszerű beszerelés javasolt). Segítségével láthatja a forgalmat, gyalogosokat és egyéb akadályokat autója mögött azonnal, amint hátramenetbe kapcsol.

 

Fontos figyelmeztetés! Egyes országokban tilos menetrögzítő kamerát használni, ennek következtében illegális a nüviCam menetrögzítő funkciójának használata! A menetrögzítő kamera legális használatával kapcsolatosan tájékozódjon az adott országban hatályos törvényi szabályozásokról!


¹Készülék élettartamra szóló térképfrissítés feltételei
²Bizonyos körülmények zavarhatják a riasztási funkciókat. Látogasson el a www.garmin.hu/riasztasok oldalra a részletekért.
³A telefonos adatcsomag előfizetési díjaival kapcsolatban érdeklődjön telefonszolgáltatójánál.

A Bluetooth® szó és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona. Az iPhone® az Apple, Inc, bejegyzett védjegye. A Foursquare® és a Foursquare® logó a Foursquare Labs, Inc. bejegyzett védjegye.

 

Fizikai jellemzők

 • Méret, Szél.xMag.xMélys: 18.3 x 9.4 x 1.52 cm (3,3 cm kamerával)
 • Kijelző méret (Szél.xMag.): 13.6 x 7.2 cm; 15.4 cm átló
 • Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 800 x 480 képpont
 • Kijelző típus: Többérintéses (multitouch) WVGA színes, fehér megvilágítású TFT
 • Súly: 319,2g
 • Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
 • Működési idő: akár 30 perc
 • Vízhatlan: Nem
 • Nagy érzékenységű vevő: Igen
 • Glonass műholdas rendszer használata: Nem

 

Térképek és Memória

 • Alaptérkép: Igen
 • Előre töltött térképek: Igen
 • További térképek fogadása: Igen
 • Beépített memória: SSD
 • Adatkártya: Külön microSD bővítőhely térképek és felvételek számára
 • Waypoints/favorites/locations: 1000
 • Útvonalak: 20
 • Térképfrissítési garancia (bekapcsolástól számított 90 napon belül): Nem
 • Készülék élettartamra szóló térképfrissítés alaptartozék (nüMaps Lifetime): Igen

 

Jellemzők

 • Hangutasítások (pl.: "Menj tovább 200 métert, majd fordulj balra"): Igen
 • Kimondja az utcaneveket (pl.: "Turn right ON ELM STREET in 500 ft."): Igen (magyarul nem)Beszéd felismerés (hanggal vezérelhető):
 • IgenSávinformáció (jelzi a navigációhoz szükséges sávot):
 • IgenSebességhatár kijelzése a főbb utakon:
 • IgenAutópálya kijárati szolgáltatások kijelzése:
 • Igen3D térkép nézet:
 • Igen3D épületek (épületek megjelenítése 3D-ben):
 • NemÚticélok automatikus rendezése (optimális bejárás érdekében):
 • IgenLetéréskor újratervezés:
 • IgenTervezés beállítása (gyorsabb, rövidebb, légvonalban, kevesebb üzemanyag):
 • IgenElkerülendő utak (autópályák, fizető utak, stb.):
 • IgenEgyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása):
 • IgenKihangosító Bluetooth technológiával:
 • IgenKereszteződés előnézet (Junction view): Igen
 • FM forgalmi információ: Igen
 • Több üzemmód (választható autós, túrázós, kerékpáros, hajós): Nem
 • "Hol vagyok?" (megmutatja a legközelebbi címet, kereszteződést, rendőrséget, kórházat): Igen
 • Garmin Locate™ (eltárolja azt a pozíciót, ahol ki lett véve a kengyelből): Nem
 • MP3 lejátszó: Nem
 • Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): Nem
 • Hangoskönyv felolvasó: Nem
 • Kép nézegető: Nem
 • Garmin Garage™ (választható jármű szimbólumok): Igen
 • Világóra, valuta és mértékegység átváltó, számológép: Nem
 • Érintőképernyő: Igen
 • Qwertz vagy ABC billentyűzet (választható kiosztás): Igen
 • Távirányító: Nem
 • FM jeltovábbító: Nem
 • Fejhallgató/vonali kimenet: Nem
 • Dead reckoning: Nem
 • Garmin Lock™ (lopásgátló funkció): Nem
 • Motorra is ajánlott: Nem
 • Geocachingre is ajánlott: Nem
 • Ébresztőóra: Nem
 • ecoRoute HD: Igen (külön megvásárolható vevővel)
 • myTrends: Igen
 • TrafficTrends: Nem
 • Készülék élettartamra szóló forgalmi frissítés: Igen
 • Egyéb: Beépített fedélzeti kamera felvételekhez és vezetői éberséget segítő funkciókhoz (ráfutásos ütközés és sávelhagyás figyelmeztetés)

 

A doboz tartalma

 • nüviCam LMT
 • Készülék élettartamra szóló Európa térképfrissítés és forgalmi riasztások
 • Tapadókorongos autós tartó és mágneses rögzítő
 • Forgalmi információs szivargyújtós kábel
 • USB kábel
 • microSD adatkártya
 • Használati útmutató
TMC vevő
Igen
Bluetooth
Igen
FM Transzmitter
Nem
Kijelző méret
6 "
Kijelző felbontás
800 x 480
Navigációs szoftver
Garmin
Térkép
Európa
Ingyenes térképrissítés
Élettartam
Egyéb
Beépített fedélzeti kamera felvételekhez és vezetői éberséget segítő funkciókhoz (ráfutásos ütközés és sávelhagyás figyelmeztetés)
Gyártói cikkszám
010-01378-03
Webáruház készítés