Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

Tisztelt Ügyfeleink!

Üzletünkben a személyes ügyfélfogadás, áruátvétel jelenleg szünetel! Webáruházunk változatlanul üzemel, a megrendeléseket fogadjuk és futárszolgálattal (GLS futár és GLS CsomagPont) teljesítjük.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Approach S6

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Approach S6
 • Garmin Approach S6
 • Garmin Approach S6
 • Garmin Approach S6
 • Garmin Approach S6
 • Garmin Approach S6
152 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Gyártó:
Garmin
Típus:
Golf GPS
Gyártói cikkszám:
010-01195-01
Azonosító:
19080
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap

 • Különálló CourseView gomb, mely megnyomása után megjelennek a pontos távolságok és a pálya pontos képe, beleértve a tee-t, fairway-t és green-t is
 • Nagy felbontású, napfénynél is olvasható, kesztyűben is könnyen kezelhető, színes érintőkijelző
 • A Smart Notification segítségével az óráján láthatja az iPhone® 4s vagy újabb telefonjára érkező e-mail és szöveges üzeneteket, valamint az értesítéseket
 • Pontos távolságok több, mint 30 000 nemzetközi pályán, nincs szükség egyéb díjakra vagy előfizetésre
 • Bemutatkozik a Swing Training a pontosabb és kiegyensúlyozottabb ütések begyakorlására
 • A Garmin Connect for Golf segítségével játszhat, elemezhet, megoszthat és összehasonlíthat játékokat

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 • Az Approach S6 egy kecses, könnyű, de funkciókkal megtöltött, nagy felbontású, színes érintőkijelzővel rendelkező GPS-es golf óra, mely kategóriájában elsőként biztosít ütési elemzést, mellyel még a híres reddot ipari díjat is elnyerte.

   

  Nem kell többet találgatnia

  Az S6 színes kijelzőjén mutatja a több, mint 30 000 előre betöltött nemzetközi pályát. A különálló CourseView gomb segítségével gyorsan válthat a következő ütéshez fontos képernyőre, így láthatja a doglegeket, akadályokat, vizesárkokat és meghatározhatja a távolságokat a pályán vagy már a klubházban.

   

  Instant, egyszerű, pontos

  Az S6 mindent biztosít, amit egy golfozó szeretne - automatikusan megállapítja a pályát és kezeli lyukról-lyukra az átmenetet. A pályán mutatja a pontos távolságot a green elejéig, közepéig és végéig a kesztyűben is kezelhető, színes érintőkijelzőn. Jelzi továbbá a távolságot a doglegig és a layupig, személyre szabható pontokkal (látszanak az akadályok és homokcsapdák is).

   

  Irány a Green
  Közelítsen rá a pinre a Green nézetben. Csak érintse meg a zászlót és helyezze a napi helyzetére, így még pontosabb távolságokat láthat.

   

  Handicapek, pontok és távolságok nyilvántartása

  Az Approach S6 tárolja a handicap és pont adatokat minden egyes lyuk esetében. A pontozás tartalmazza a Stroke play és Stableford szabályrendszert, valamint mentheti, áttekintheti, megoszthatja és nyomtathatja a pontkártyáit számítógépén. A Measure Shot funkció segítségével láthatja egy nagy ütésének távolságát. Az S6 összetett statisztikát biztosít - nyomon követheti a fairway találatait, a GIR-eket (a labda eljuttatása a gurító területre a parhoz való viszonyítással megadott számú ütéssel), valamint a körönkénti gurítások számát.

   

  PinPointer

  A PinPointer akkor segít, ha nincs rálátása a greenre. Ekkor egy nyíl mutatja az irányt, így akkor is el tud helyezkedni az ütéshez, ha fák vannak az útban, vagy szintben lejjebb van.

   

  Maradjon diszkréten kapcsolódva

  A Smart Notification biztosítja, hogy akkor is értesüljön az üzenetekről, e-mailekről és riasztásokról, ha éppen a fairway közepén áll egy verseny során. Az Approach S6 egy vezeték nélküli kiterjesztése az iPhone 4s vagy újabb okostelefonjának, képernyőjén elolvashatja az üteneteket ha éppen van rá lehetősége.

   

  Ütési edzés

  A SwingTempo és SwingStrength új funkciók az Approach S6 készüléken, melyek az ütési időzítés és erő információkkal segítenek gyakorolni. A Swing tempo méri a hátralendítés és az előrelendítés egymáshoz való arányát, mindezt egy viszonyszámmal kifejezve. Ha nem sikerül eltalálnia az ideális ritmust, a TempoTraining biztosítja hangjelzéssel az ideális ütési időt a megfelelő sebességhez.

   

  Játsszon hosszabban az időjárástól függetlenül

  Az S6-nak nagyobb akkumulátoros üzemideje van, így hosszabban játszhat. Egy hétvégi golfozáshoz is elegendő lehet, mivel akár 10 órán át működik teljes GPS-es módban, vagy 12 héten át óraként anélkül, hogy tölteni kellene a lítium-ion akkumulátorát. Akár a nagy esőnek vagy a durva környezeti hatásoknak is ellenáll, mivel 5 ATM (50 méteres vízmélység) szabvány szerint vízálló.

   

  Előre betöltött pályák és ingyenes frissítések

  Az Approach S6 lehet a legkönnyebb, legvékonyabb golfos óránk, de beletöltöttünk több, mint 30 000 nemzetközi pályát, melyeket további díjak nélkül frissíthet. Mindezen felül újabb pályákat is letölthet, amint azok elérhetővé válnak.

   

  Világos vagy sötét színű változat

  Az Approach S6 elérhető a sötét színű kivitelen kívül világos változatban is 010-01195-00 cikkszámon.

   

  Garmin Connect™ a golfozóknak

  A Garmin Connect online közösségi oldal segít játszani, megosztani és összehasonlítani. Töltse le a kört, vesse össze az utolsóval és tekintse át fejlődését minden pályán. A Garmin Connect for Golf akár még abban is segítheti, hogy összeállítsa a legjobb pontjai szerint a lyukakat, így megkapja az ideális 18-at azon a pályán.

   

  Egy stílusos óra minden napra

  Az S6 mutatja az időt, és a beépített odométerének köszönhetően azt is, mennyit sétált. Mindezen felül elemzi, mennyi időre van szüksége átlagosan a 18 lyuk kijátszására.

   

  ¹Smart Notification: Kompatibilis az iPhone® 4S vagy újabb, OS7 vagy újabb rendszert használó telefonokkal. Az iPhone az Apple Inc. védjegye, bejegyezve az Egyesült Államokban és más országokban.

  ²Garmin Connect: elérhető okostelefonról és a Garmin Connect Mobile alkalmazásból iPhone 4S vagy újabb rendszeren

   

  A doboz tartalma

  • Approach S6
  • Töltő/adatátviteli csatlakozó
  • Használati útmutató
 • GPS
  Nagy érzékenységű vevő
  Kijelző
  2,54 cm átmérő
  Kijelző felbontás
  180 x 180 képpont
  Kijelző típus
  színes érintőkijelző
  Előre töltött térképek
  Előre feltöltött Pályarajzok
  Vízhatlan
  Igen
  Ellenállósági szint
  IPX7*
  Akkumulátor
  újratölthető Lithium-ion
  Működési idő
  20 hét (óra móde), 10 óra (GPS mód)
  Méret
  4,5 x 4,5 x 1,42 cm
  Súly
  46,6
  *
  Beltéri / kültéri használat jelenlétében eső, hó vagy rövid fröccsenő víz
  Gyártói cikkszám
  010-01195-01
  Azonosító
  19080
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés