Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Online áruhitel
Termék részletek


Garmin Approach G8

Garmin Approach G8
 • Garmin Approach G8
 • Garmin Approach G8

Státusz
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Termék ára
131 900 Ft
Hitelkalkulátor
ELÉRHETŐSÉG
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó
Garmin
Típus
Golf GPS
Gyártói cikkszám
010-01231-01
Garancia magánszemélyeknek 
12 hónap
Azonosító
19082
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A szélesvásznú, 3"-os, több érintést is érzékelő kijelzőjével a G8 megmutatja a teljes képet a játékról. Az olyan új funkciók segítik játékában, mint a PlaysLike Távolságmérés, mely pontosítja az emelkedő vagy a lejtő viszonylatában a távolság becslését, a PinPointer, mely segít a vakon célzásban vagy a Club Advice, mely ütőt javasol. A G8 előre betöltött 30000 nemzetközi pályával rendelkezik, melyet díjmentesen frissíthet akár WiFi kapcsolaton keresztül is, emellett rendelkezik a Smart Értesítésekkel¹ és a Garmin golfos közösségével a Garmin Connect™² felületen.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A termék tulajdonságai
 • Szélesvásznú, 3"-os színes, többpontos érintést érzékelő, kecses, vékony kialakítás
 • A PlaysLike Távolságmérés megmutatja a célig a távolságot, beleszámítva az emelkedést és süllyedést
 • A Club Advice javaslatot ad az ajánlott ütőre az azzal ütött távolságok alapján
 • 30000 előre betöltött nemzetközi pályaadatbázis készülék élettartamra szóló ingyenes frissítési lehetőséggel (akár WiFin keresztül is)
 • A PinPointer funkció mutatja a green irányát akkor is, ha a rálátás korlátozott
 • Smart értesítések¹, melyeknek köszönhetően e-mail, szöveges üzenet és egyéb riasztásokat kaphat a készülékén

 

PlaysLike Távolságbecslés
Függetlenül a kecses profiljától az Approach G8 kiemelkedő funkciókkal segíti bármelyik pályán is legyen. A PlaysLike Távolságbecslés megmutatja a játékosnak a távolságot annak fényében, hogy emelkedő vagy lejtő van előtte.

 

Játsszon okosabban
A Club Advice emlékszik arra, hogy milyen messzire ütött korábban az adott ütővel, majd úgy nyújt javaslatot az ütés távolságára. A PinPointer akkor is megmutatja a green irányát, ha éppen egy fasor vagy bunker takarja a rálátást. A könnyebb láthatóság érdekében a Nagy Számok könnyebb láthatóságot biztosítanak a green elejéig, közepéig és végéig.

 

Diszkrét kapcsolódás
A Smart Értesítések¹ funkció segítségével e-mail, szöveges üzenet és a telefon értesítései jeleníthetők meg a készülék képernyőjén akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A G8 vezeték nélkül kapcsolódik az iPhone® 4s vagy újabb telefonjával, és diszkréten jeleníti meg, ha valamilyen üzenete érkezik.

 

Maradjon naprakész
A G8 30000 nemzetközi pályát előre betöltve tartalmaz, mely a Garmin ingyenes térképfrissítési szolgáltatásával frissíthet. Ezt még könnyebben megteheti a G8 beépített vezeték nélküli hálózati kapcsolatával, melyen keresztül a WiFi rendszeréhez kapcsolódva a készülék automatikusan frissíti a pályaadatbázisát.

 

Garmin Connect Golf közösség²
A Garmin Connect™ egy új, online golf közösséget is szolgáltat, ahol megoszthatja játékai eredményét golfozó ismerőseivel. Töltse le a kört és vesse össze a korábbi eredményeivel, lássa fejlődését minden pályán. Ahhoz, hogy tovább ösztönözze, a Garmin Connect segít összeállítani az ideális kört, ötvözve a legjobb pontjait minden lyuk esetében, azon a 18-on, melyet sűrűn játszik.

 

Még több Pontkártya opció
Az Approach G8 digitális pontkártyaként is működik, így Ön vagy a négyfős csapata rögzíthetik a pontokat Stroke Play, Stableford, Skins vagy Match Play módban, beállítható handicap mellett.

 

Lássa a Célt és kövesse a statisztikáit
Jól láthatóan színkódolt pályarajzok mutatják a 100, 150, 200 és akár a 250 yardos távolságot, így azonnal tudni fogja, milyen messzire kell ütnie helyezkedéskor. Az érintéssel célzás bárhova nyomva mutatja a napfénynél is olvasható kijelzőn, milyen messzire van az adott ponttól, legyen az fairway, bunker vagy a green eleje, közepe, vége.
A fejlett statisztika segít követni a fairways találatokat, greeneket és a szabályos gurításokat körönként. Ellenőrizze a statisztikáit a kör alatt, vagy töltse le számítógépére később.

 

Irány a Green!
Közelítsen rá a greenre a Green Nézet funkcióval, majd egy érintéssel helyezze a napi helyre a zászlót, hogy a pontos távolságot láthassa.

 

¹ Smart Értesítések: kompatibilis az iPhone® 4S és újabb telefonokkal, melyek iOS7 vagy újabb rendszert futtatnak. Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és egyéb országokban.

² Garmin Connect: Várhatóan 2014 áprilisától érhető el a Garmin Connect Mobile alkalmazásból, melyhez iPhone 4S vagy újabb, vagy Android 4.3 vagy újabb, Bluetooth Low Energy támogatású telefon szükséges (jelenleg a Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Nexus 4, 5 és 7, valamint a Moto G támogatott)

 

A doboz tartalma

 • Approach G8
 • USB kábel
 • Hálózati töltő
 • Carabíneres csipesz
 • Használati útmutató
GPS
Nagy érzékenységű vevő
Kijelző
3.9 x 6.5 cm
Kijelző felbontás
240 x 400 képpont
Kijelző típus
Transzflektív színes TFT érintőképernyő
Előre töltött térképek
Előre feltöltött Pályarajzok
Vízhatlan
Igen
Ellenállósági szint
IPX7*
Akkumulátor
újratölthető Lithium polymer
Működési idő
Akár 15 óra
Méret
5,8 x 11,2 x 1,4 cm
Súly
112,6
*
Beltéri / kültéri használat jelenlétében eső, hó vagy rövid fröccsenő víz
Gyártói cikkszám
010-01231-01
Kiegészítők (Néhány az alapcsomag része, ld. A doboz tartalma)
Webáruház készítés