Elérhető legfrissebb térképverziók
Elérhetőségeink
 • Telefon: +36 1 422 1744
 • Mobil: +36 30 251 7535
 • E-mail: info[kukac]nanotrade.hu
 • Cím: 1042 Budapest, Árpád út 42.

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Összehasonlítás
TOP termékek
Térkép

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Approach G8

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Garmin Approach G8
 • Garmin Approach G8
 • Garmin Approach G8
131 900 Ft
ELÉRHETŐSÉG:
NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!
Ingyenes kiszállítás:
Ingyenes kiszállításIngyenes kiszállítás
Gyártó:
Garmin
Típus:
Golf GPS
Gyártói cikkszám:
010-01231-01
Azonosító:
19082
Garancia magánszemélyeknek 
:
12 hónap

A szélesvásznú, 3"-os, több érintést is érzékelő kijelzőjével a G8 megmutatja a teljes képet a játékról. Az olyan új funkciók segítik játékában, mint a PlaysLike Távolságmérés, mely pontosítja az emelkedő vagy a lejtő viszonylatában a távolság becslését, a PinPointer, mely segít a vakon célzásban vagy a Club Advice, mely ütőt javasol. A G8 előre betöltött 30000 nemzetközi pályával rendelkezik, melyet díjmentesen frissíthet akár WiFi kapcsolaton keresztül is, emellett rendelkezik a Smart Értesítésekkel¹ és a Garmin golfos közösségével a Garmin Connect™² felületen.


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

  • Szélesvásznú, 3"-os színes, többpontos érintést érzékelő, kecses, vékony kialakítás
  • A PlaysLike Távolságmérés megmutatja a célig a távolságot, beleszámítva az emelkedést és süllyedést
  • A Club Advice javaslatot ad az ajánlott ütőre az azzal ütött távolságok alapján
  • 30000 előre betöltött nemzetközi pályaadatbázis készülék élettartamra szóló ingyenes frissítési lehetőséggel (akár WiFin keresztül is)
  • A PinPointer funkció mutatja a green irányát akkor is, ha a rálátás korlátozott
  • Smart értesítések¹, melyeknek köszönhetően e-mail, szöveges üzenet és egyéb riasztásokat kaphat a készülékén

   

  PlaysLike Távolságbecslés
  Függetlenül a kecses profiljától az Approach G8 kiemelkedő funkciókkal segíti bármelyik pályán is legyen. A PlaysLike Távolságbecslés megmutatja a játékosnak a távolságot annak fényében, hogy emelkedő vagy lejtő van előtte.

   

  Játsszon okosabban
  A Club Advice emlékszik arra, hogy milyen messzire ütött korábban az adott ütővel, majd úgy nyújt javaslatot az ütés távolságára. A PinPointer akkor is megmutatja a green irányát, ha éppen egy fasor vagy bunker takarja a rálátást. A könnyebb láthatóság érdekében a Nagy Számok könnyebb láthatóságot biztosítanak a green elejéig, közepéig és végéig.

   

  Diszkrét kapcsolódás
  A Smart Értesítések¹ funkció segítségével e-mail, szöveges üzenet és a telefon értesítései jeleníthetők meg a készülék képernyőjén akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A G8 vezeték nélkül kapcsolódik az iPhone® 4s vagy újabb telefonjával, és diszkréten jeleníti meg, ha valamilyen üzenete érkezik.

   

  Maradjon naprakész
  A G8 30000 nemzetközi pályát előre betöltve tartalmaz, mely a Garmin ingyenes térképfrissítési szolgáltatásával frissíthet. Ezt még könnyebben megteheti a G8 beépített vezeték nélküli hálózati kapcsolatával, melyen keresztül a WiFi rendszeréhez kapcsolódva a készülék automatikusan frissíti a pályaadatbázisát.

   

  Garmin Connect Golf közösség²
  A Garmin Connect™ egy új, online golf közösséget is szolgáltat, ahol megoszthatja játékai eredményét golfozó ismerőseivel. Töltse le a kört és vesse össze a korábbi eredményeivel, lássa fejlődését minden pályán. Ahhoz, hogy tovább ösztönözze, a Garmin Connect segít összeállítani az ideális kört, ötvözve a legjobb pontjait minden lyuk esetében, azon a 18-on, melyet sűrűn játszik.

   

  Még több Pontkártya opció
  Az Approach G8 digitális pontkártyaként is működik, így Ön vagy a négyfős csapata rögzíthetik a pontokat Stroke Play, Stableford, Skins vagy Match Play módban, beállítható handicap mellett.

   

  Lássa a Célt és kövesse a statisztikáit
  Jól láthatóan színkódolt pályarajzok mutatják a 100, 150, 200 és akár a 250 yardos távolságot, így azonnal tudni fogja, milyen messzire kell ütnie helyezkedéskor. Az érintéssel célzás bárhova nyomva mutatja a napfénynél is olvasható kijelzőn, milyen messzire van az adott ponttól, legyen az fairway, bunker vagy a green eleje, közepe, vége.
  A fejlett statisztika segít követni a fairways találatokat, greeneket és a szabályos gurításokat körönként. Ellenőrizze a statisztikáit a kör alatt, vagy töltse le számítógépére később.

   

  Irány a Green!
  Közelítsen rá a greenre a Green Nézet funkcióval, majd egy érintéssel helyezze a napi helyre a zászlót, hogy a pontos távolságot láthassa.

   

  ¹ Smart Értesítések: kompatibilis az iPhone® 4S és újabb telefonokkal, melyek iOS7 vagy újabb rendszert futtatnak. Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és egyéb országokban.

  ² Garmin Connect: Várhatóan 2014 áprilisától érhető el a Garmin Connect Mobile alkalmazásból, melyhez iPhone 4S vagy újabb, vagy Android 4.3 vagy újabb, Bluetooth Low Energy támogatású telefon szükséges (jelenleg a Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Nexus 4, 5 és 7, valamint a Moto G támogatott)

   

  A doboz tartalma

  • Approach G8
  • USB kábel
  • Hálózati töltő
  • Carabíneres csipesz
  • Használati útmutató
 • GPS
  Nagy érzékenységű vevő
  Kijelző
  3.9 x 6.5 cm
  Kijelző felbontás
  240 x 400 képpont
  Kijelző típus
  Transzflektív színes TFT érintőképernyő
  Előre töltött térképek
  Előre feltöltött Pályarajzok
  Vízhatlan
  Igen
  Ellenállósági szint
  IPX7*
  Akkumulátor
  újratölthető Lithium polymer
  Működési idő
  Akár 15 óra
  Méret
  5,8 x 11,2 x 1,4 cm
  Súly
  112,6
  *
  Beltéri / kültéri használat jelenlétében eső, hó vagy rövid fröccsenő víz
  Gyártói cikkszám
  010-01231-01
  Azonosító
  19082
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés