Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Online áruhitel
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Égipóráz Mini

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT  TERMÉK!

Égipóráz Mini
126 000 Ft126000
Gyártói cikkszám:
EP_mini
Garancia:
12 hónap
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Nanotrade Kft. / GPS.hu a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.


Az égiPóráz egy diszpécserközpont nélküli zsebszámítógépes gépjármű távfelügyeleti, biztonsági és navigációs rendszer, ahol a tulajdonos saját maga látja el gépjárművének menedzselését.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

 • Az égiPóráz-mini egy kisméretű GPS-es helyzetmeghatározó eszköz, mely a beépített GSM telefonján SMS üzenet formájában tájékoztatja a távfelügyeletét ellátó kezelőjét a saját aktuális helyéről, sebességéről, mozgásának irányáról és az esetleges riasztási állapotáról. Az alig gyufásskatulyányi méretű (45x66x25 mm) és mindössze 87g súlyú, miniatűr eszköz kifejezetten alkalmas arra, hogy azt bárki gond nélkül zsebrevágja és magával vigye, megteremtve ezáltal a közvetlen láthatóság és felderíthetőség – baj esetén pedig az azonnali segítségnyújtás lehetőségét. Az égiPóráz-mini azonnal riaszt, ha - megnyomják a Pánik gombját vagy - Park üzemmódban a parkolás helyétől 100 m-nél távolabbra viszik vagy - a sebessége meghaladja a 3 km/órá-t. - Valamint Riaszt akkor is ha akkumulátorának energiája egy adott küszöbérték alá süllyed. Az égiPóráz-mini segítségével ki-ki diszpécsrközpont igénybevétele nélkül is elláthatja a rábízott személy vagy dolog védelmét, távoli felügyeletét. Az égiPóráz-mini különösen előnyös az extrém sportot űzők, az idős-, beteg-, csökkent képességű-, mozgásukban korlátozott emberek számára, akik ezen eszköz birtokában fokozott biztonságban érezhetik magukat – hiszen szükség estén bizton számíthatnak egy gondoskodó társ azonnali segítségére, aki vészhelyzetben nem csak arról értesül, hogy baj van de térképen azt is látja, hogy hová kell mennie segítséget nyújtani. Az égiPóráz-mini egyben egy hatékony gépjárművédelmi és felderítési eszköz is, mert lopás esetén riaszt és biztosítja, hogy térképen követhessük nyomon az ellopott jármű útját és feltalálási helyét.
 • Gyártó
  Égipóráz
  Gyártói cikkszám
  EP_mini
  Cikkszám
  gps680
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.