Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Online áruhitel
Házhozszállítás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Sygic GPS Navigation Android Lifetime (Voucher Edition)

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT  TERMÉK!

Sygic GPS Navigation Android Lifetime (Voucher Edition)
12 990 Ft12990
Gyártói cikkszám:
SYG-GPS-NAV
Garancia:
12 hónap
Típus:
Navigációs liszensz

Megjelent az eddig csak online megvásárolható Sygic GPS Navigation Európa szoftver Androidos változata, mely valójában egy aktiváló kód, ami az Android Marketről letöltött Sygic Voucher Edition programhoz használható.

Figyelem: A szoftver a készülékhez regisztrálódik, készülék csere esetén nem regisztrálható át!


 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

 • A program "sima" verziója letölthető az Android Market-ről és megvásárlás előtt 7 napig díjmentesen használható.


  Frissítési információk:
  A szoftver és a térkép élettartam frissítése ingyenesen végezhető a Sygic Downloader alkalmazás segítségével!

   

  Legfrissebb térképek
  Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest e leggyorsabban célba érjen.

   

  3D Hardvergyorsítás
  A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja.

   

  Valósidejű forgalmi információ
  Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített – pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció a sygic.com weboldal Extrák menüpontjában vásárolható meg.

   

  Közvetlen utcakeresés
  Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

   

  Navigációs utasítások
  A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

   

  Sebességmérő kamerák bejelentése
  A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

   

  Navigálás partnerekhez
  A telefon névjegyzéke közvetlenül megtalálható a Sygic szoftverben. Jusson el könnyen és gyorsan a barátaihoz és ismerőseihez a nélkül, hogy kulépne az alkalmazásból.

   

  Többpontos útvonaltervezés
  Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

   

  Iránytű szerinti iránykeresés
  A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.

   

  Multitask támogatás
  Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

   

  Multi-touch kijelző támogatás
  Húzza át a térképen, görgesse a menüt, vagy nagyítson bele és kicsinyítsen a térképbe az ujjaival.

   

  Automatikus forgatás
  A jobb nézethez forgassa el a készülékét és a képernyő automatikusan átvált.

   

  Autó-hifi integráció
  Az autó-hifi integráció révén (A2DP protokollal) az alkalmazás használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti. A zene automatikusan elnémul, amikor a következő utasítás elhangzik.

   

  Zene halkítás
  Hallgasson zenét vezetés közben, amíg a Sygic-al navigál. A halkítás finoman csökkenti a hangerőt, amíg a Sygic vezetési utasításokat ad és visszaállítja a normál hangerőt a jelzések között.

   

  Városinformációk
  A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

   

  Útinapló
  Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

   

  Időjárás
  Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

   

  Térképek a telefonon
  A Sygic a térképeket a telefonban tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

   

  Látnivaló felhívása
  Hívja fel a megadott helyet a „Látnivaló hívása” funkció segítségével. Ez után a számot eltárolhatja a névjegyzékben, így előkeresheti, amikor szükség van rá.

   

  Helyzet megosztása
  Néhány érintéssel bármulyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és emaul-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

   

  Facebook és Twitter integráció
  A “Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz” funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a „követői” tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profuljában – akár Google Maps helymeghatározással együtt.

 • Gyártó
  Sygic
  Navigációs szoftver
  Sygic
  Térkép
  Európa
  Gyártói cikkszám
  SYG-GPS-NAV
  Cikkszám
  9457
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.