Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Kiemelt akcióink!
Térkép

Online áruhitel
Házhozszállítás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Garmin Mobile PC

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!

NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT  TERMÉK!

Garmin Mobile PC
17 900 Ft17900
Gyártói cikkszám:
010-11018-01
Garancia:
12 hónap
Bővítse teljes értékű navigációval laptopját a Garmin Mobile PC szoftverrel. A térképben többmilliós POI adatbázis található, könnyen kezelhető navigációs program, fordulóról-fordulóra történő iránymutatás utcanév bemondással (a hangnavigáció és menü magyarul nem érhető el!), útvonaltervezés és egyéb szolgáltatások, és mindez a megbízható Garmin navigációtól.

 

A webáruház raktárkészlet információkat NEM tartalmaz!

Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 


 • Navigáljon Laptoppal

  CD-n előre töltött térképek, több mullió célirány teljes értékű navigálással. A Garmin Mobule PC és egy laptop remek megoldás az utcai navigálásra. Könnyen-kezelhető felhasználói felület, két egyszerű menüponttal „Hova?” és „Térkép”. Egyszerű cím és szolgáltatáskeresés fordulóról-fordulóra történő iránymutatás és hangos figyelmeztetéssel a fordulóról-fordulóra a végcélig (magyar nyelven és hanggal nem érhető el!). Letérés esetén automatikus útvonal újratervezés. A Garmin Mobule PC-re további érdekes pontokat (POI), vagy akár sebességmérő kamera adatbázist is tölthet. A rendszer támogatja Outlook® névjegyzékben található címekre történő navigációt.

  Tervezzen előre

  A Garmin Mobule PC az útvonal előretervezésére is ad lehetőséget a még kényelmesebb navigáció érdekében. Az előre megtervezett útvonalat elmentheti, vagy akár pontosíthatja is a több átmenő pont segítségével, újraszerkesztheti, valamint szimulációval meg is tekintheti. Ezen felül a program automatikusan a legmegfelelőbb útvonalat ajánlja fel a cél eléréséhez. Az útvonal computer automatikusan rögzíti és tárolja az adatokat, mely a nyomvonal rögzítés révén vissza is nézhető.

  Tájékozódjon előre

  Amikor a Garmin Mobule PC-vel utazik, ellenőrizheti időjárást, tájékozódhat az adott benzinárakról, a repüléssel kapcsolatos tudnivalókról, szállás lehetőségekről (egyelőre kizárólag Amerikában érhető el a teljes körű tájékoztatás). Tájékozódjon a helyi, vagy a vulág bármely pontjának időjárásáról, tekintse meg a hotel árakat, besorolásukat, és informálódjon az egyéb lehetőségekről a www.hotels.com internetes oldalról. Ellenőrizheti a járatok indulási és érkezési adatait. Mindezt díjmentese, a Garmin Online szolgáltatásról.

  Fontos!
  A csak szoftvert (GPS vevőt nem) tartalmazó Mobule PC termék az aktiválás után a laptop egyes elemeihez regisztrálódik, mely regisztráció 6 hónapig nem vihető át másik berendezésre, így másik laptopon nem használható!
 • Gyártó
  Garmin
  Gyártói cikkszám
  010-11018-01
  Cikkszám
  6147
  Státusz
  NEM KAPHATÓ, KIFUTOTT TERMÉK!    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.